ΣΙΝΕ

Πέμπτη 18 Αυγούστου 2016

Παντρεμένος άντρας βλέπει τη Γυναίκα των Ονείρων του στο Σούπερ Μάρκετ. Τότε αποφάσισε να Κάνει ΚΑΤΙ Μοναδικό!

Ο Jason Hewlett, ένας επαγγελματίας διασκεδαστής ο οποίος βρίσκεται σε έναν ευτυχισμένο γάμο και έχει 4 παιδιά, περίμενε να...
πληρώσει στο σούπερ μάρκετ όταν παρατήρησε μια όμορφη γυναίκα μπροστά του. Εκείνη την στιγμή ένιωσε αμέσως σωματική έλξη, αλλά γέμισε ενοχές και φοβήθηκε ότι είχε “απατήσει” κατά κάποιο τρόπο την γυναίκα του.

Όπως γράφει στην δημοσίευση του στο Facebook:
“Βρισκόμουν στο σούπερ μάρκετ και ψώνιζα μερικά αντρικά πράγματα, ξέρετε – τσιμπιδάκι για τα φρύδια, νυχοκόπτη, τρίμερ για το μούσι, κερί για το μουστάκι, μοσχαρίσιο κρέας, σαρδέλες, ξηρούς καρπούς, σφουγγάρι – και καθώς πήγαινα να πληρώσω βλέπω αυτή την γυναίκα στην ουρά και παθαίνω πλάκα. Σκέφτηκα, “Ουάου, κάποιος τυχερός είναι μαζί της!’”
Τότε, ένα δευτερόλεπτο μετά, κατάλαβε ότι η γυναίκα εκείνη ήταν στην πραγματικότητα η γυναίκα του η οποία, όπως το έφερε η μοίρα, ψώνιζε στο ίδιο μαγαζί την ίδια ώρα.

Ο Jason σκέφτηκε να τραβήξει την προσοχή της, αλλά αντί γι’αυτό στάθηκε πίσω και την παρατηρούσε σιωπηλά καθώς πλήρωνε και έφευγε, αγνοώντας τον έκθαμβο άντρα της που εκείνη την ώρα συνειδητοποιούσε κάτι βαθύ, το οποίο ενέπνευσε μια γλυκιά δημοσίευση στο Facebook.

“Αρχικά, έπαθα πλάκα από το πόσο απίθανα όμορφη είναι ξανά. Πιστεύω ότι το βλέπω συχνά, αλλά σήμερα, μην γνωρίζοντας ότι ήταν στο μαγαζί, την είδα με νέα μάτια και δεν μπορούσα να πιστέψω ότι είναι μαζί μου.”

“Δεύτερον, έπαθα πλάκα από το γεγονός ότι δεν με παρατήρησε καθόλου. Αυτό είναι και καλό και κακό. Καλό, γιατί δεν παίζει το μάτι της. Αλλά είναι και κακό, γιατί συνειδητοποίησα πόσο κοντά ήμουν στο να μην κερδίσω την αγάπη της στην αρχή και όλες τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που έκανα όλα αυτά τα χρόνια για να τραβήξω την προσοχή της και να πει ναι σε ένα ραντεβού!

Για ένα λεπτό ένιωσα την ίδια μοιραία θλίψη όπως όταν την πρωτοείδα και ήξερα καλά ότι ήταν αδύνατο. Αλλά κάπως την τσάκωσα, παρά τις ανασφάλειες, τις ανικανότητες και τις ατέλειες μου.”

“Τρίτον, ήμουν τόσο ευχαριστημένος που την είδα γεμάτη αυτοπεποίθηση εκείνη τη μέρα, σαν ένα ανεξάρτητο, ικανό, ταπεινό, διασκεδαστικό, γλυκό, ευγενικό, απίθανο άτομο που είναι. Και τότε πήρε τα πράγματα της και βγήκε έξω. Ποτέ δεν είπα τίποτα, δεν την χαιρέτησα, απλά την κοιτούσα να απομακρύνεται θαυμάζοντας την, ξέροντας ότι είναι η γυναίκα μου και ότι αγαπώ τα πάντα σε εκείνη.”

Όλα τα ζευγάρια μπορούν να μάθουν κάτι πολύτιμο από την τυχαία συνάντηση του Jason: να θυμούνται να κοιτάζουν τον/την σύζυγο τους μέσα από τα μάτια ενός ξένου στην ουρά του σούπερ μάρκετ και να υπενθυμίζουν στον εαυτό τους για ποιον ακριβώς λόγο τον/την ερωτεύτηκαν στην αρχή.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: