ΣΙΝΕ

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2016

Europa League: Τρία στα τρία για τις ελληνικές ομάδες

Με δύο νίκες και συνολικό σκορ 5-0, ο ΠΑΟΚ προκρίθηκε στους ομίλους του Europa League. Την Πέμπτη στο γήπεδο της Τούμπας, ο...
«Δικέφαλος του Βορρά» επικράτησε 2-0 της Ντιναμό Τιφλίδας, με γκολ του Γκάρι Ροντρίγκες στο 5΄ και του Γιώργου Τζαβέλλα στο 45΄. Έτσι σφράγισε και τυπικά την πρόκριση, η οποία είχε διασφαλιστεί ήδη από το πρώτο ματς (3-0).

Οι «πράσινοι» αναδείχθηκαν ισόπαλοι στη Δανία με τη Μπρόντμπι (1-1) στη ρεβάνς των πλέι οφ και με το 3-0 του πρώτου αγώνα πήραν με πανηγυρικό τρόπο το «εισιτήριο» για την αυριανή κλήρωση. Ο Μουχτάρ στο 35΄ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, ενώ στο 65΄ ο Ιβανόφ ισοφάρισε με κεφαλιά.

Ο στόχος της πρόκρισης στους ομίλους του Europa League επετεύχθη και για τον Ολυμπιακό, έστω και μέσα από τη διαδικασία της παράτασης. Η Αρούκα με το γκολ του Γκέγκε στο 80΄ ισοφάρισε το σκορ του πρώτου αγώνα (1-0), αλλά στο έξτρα ημίωρο με το γκολ Ντομίνγκες στο 94΄ και του Ιντέγε στο 113΄ γράφτηκε το τελικό 2-1 που έδωσε στην ελληνική ομάδα το «εισιτήριο» για τη σημερινή κλήρωση στο Μονακό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: