ΣΙΝΕ

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016

154 προσλήψεις μονίμων με απολυτήριο λυκείου και γυμνασίου και 526 πτυχιούχων στα δικαστήρια

Μετά από πολύ καιρό αναμονής η προκήρυξη του ΑΣΕΠ για τις προσλήψεις στα δικαστήρια της χώρας βρίσκεται στο...
πιεστήριο του Εθνικού Τυπογραφείου

Ειδικότερα σύμφωνα με την αναλυτική κατανομή των 680 κενών οργανικών θέσεων δικαστικών υπαλλήλων που παρουσιάζουν τα dikaiologitika.gr θα αφορούν τους κλάδους Γραμματέων (κατηγοριών ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ), Επιμελητών Δικαστηρίων (κατηγορίας ΥΕ) και Πληροφορικής (κατηγοριών ΠΕ και ΤΕ).

Από τις παραπάνω θέσεις, οι 10 θέσεις του κλάδου ΔΕ Γραμματέων έχουν ήδη πληρωθεί από επιτυχόντες προηγούμενου διαγωνισμού που προκηρύχθηκε με απόφαση του Υπουργείου Δικαιοσύνης.

Η προκήρυξη των παραπάνω θέσεων έχει ήδη εγκριθεί από 28-12-2015 με απόφαση της Επιτροπής της Πράξης Υπουργικού Συμβουλίου 33/2006 και θα εκδοθεί το επόμενο διάστημα από το ΑΣΕΠ μετά και την ολοκληρωση των διαδικασιών για την κατανομή

Παράλληλα με απόφαση της αναπληρώτριας Υπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θ. Φωτίου, καθορίστηκε ο αριθμός και έγινε η κατανομή των θέσεων που πληρούνται από “προστατευόμενους» του ΟΑΕΔ (Ν.2643/1998) και αριθμεί σε 48.

Ο οριστικοί πίνακες κατανομής των εξακοσίων ογδόντα (680) θέσεων ενόψει της προκήρυξης διαγωνισμού του ΑΣΕΠ για την πλήρωσή τους είναι οι παρακάτω:









Η κατανομή για τις θέσεις των προστατεύομενων
dikaiologitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: