ΣΙΝΕ

Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016

18χρονη Ουρλιάζει μέσα σε Λεωφορείο αλλά κανείς δεν της δίνει σημασία. Ο Λόγος; Θα σας Σοκάρει!

Η Maude Vallet είναι μία νεαρή 18χρονη φοιτήτρια. Ζει στη Toulon της Γαλλίας και διδάσκεται ένα μάθημα που θα την προετοιμάσει να...
ξεκινήσει τις σπουδές της στην λογοτεχνία. Είναι μία πανέμορφη μέρα του Ιουνίου και έτσι αποφασίζει να πάει βόλτα στην παραλία για να χαλαρώσει και αναζωογονηθεί.

Μετά από ένα ολόκληρο απόγευμα στον ήλιο. αποφασίζει να φύγει και παίρνει το λεωφορείο για το σπίτι.

Ενώ κάθεται σιωπηλά στο λεωφορείο, πέντε κορίτσια την πλησίασαν. Όταν έφτασαν ακριβώς δίπλα της, εκτυλίχθηκε κάτι απίστευτο. Τα πέντε κορίτσια, που φαινόντουσαν πως ήταν στην ίδια ηλικία με εκείνη, άρχισαν να την προσβάλλουν και να την ενοχλούν. Όλα αυτά ξεκίνησαν επειδή το σορτς που φορούσε ήταν πολύ κοντό για το γούστο τους.

Η Maude τότε τους έκανε μία ερώτηση: “Γιατί μου φέρεστε σαν πόρvη λόγω του σορτς μου, όταν ένας άντρας μπορεί να κυκλοφορεί χωρίς μπλούζα στο δρόμο χωρίς να υπάρξει καμία αντίδραση;”

Τα κορίτσια απάντησαν: “Γιατί είσαι γυναίκα και πρέπει να σέβεσαι τον εαυτό σου ηλίθια.”

Καθώς κανείς δεν έκανε κάτι για να την βοηθήσει, η Maude αποφάσισε να κατέβει από το λεωφορείο για να τις αποφύγει. Αλλά ακόμα και τότε, τα κορίτσια συνέχισαν να την ακολουθούν και να την πειράζουν. Ευτυχώς, ένας άντρας που περνούσε είδε το περιστατικό και βοήθησε την Maude να βγει από αυτή την δύσκολη κατάσταση.

Όταν έφτασε σπίτι, η νεαρή γυναίκα ήταν τόσο αναστατωμένη που αποφάσισε να μιλήσει στο Facebook γι’αυτό που της συνέβη.

Αυτή ήταν η ανάρτησή της με τίτλο: “Γεια σας, είμαι μία πόρvη.”

Η Maude κατήγγειλε την αδικία και είπε πως θα πάει στην αστυνομία για να κάνει την υπόθεσή της να ακουστεί. Το κουράγιο της μας εμπνέει να μην μένουμε σιωπηλοί μετά από μία τέτοια επίθεση. Είναι ένα πολύ όμορφο παράδειγμα αποφασιστικότητας! Εσείς πώς θα αντιδρούσατε σε μία τέτοια επίθεση;

hefty.co

Δεν υπάρχουν σχόλια: