ΣΙΝΕ

Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016

Παντζιαράς: «Προβάδισμα η Δόξα για την άνοδο!» (audio)

Τους «μαυραετούς» έχρισε ως φαβορί για την άνοδο μιλώντας στο Metropolis 95.5 ο πρώην προπονητής Δόξας και Απόλλωνα, Ανδρέας Παντζιαράς.

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Ανδρέας Παντζιαράς και αναφέρθηκε στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής που ξεκινά την Κυριακή καταθέτοντας τις εκτιμήσεις του για τη μάχη της ανόδου. Μάλιστα, ο πρώην τεχνικός Δόξας και Απόλλωνα έδωσε προβάδισμα στους «μαυραετούς» έναντι των «κοκκινόμαυρων» για την άνοδο στη Football League.

Αναλυτικά όσα είπε:
«Θα είναι μια αμφίρροπη κόντρα, θεωρώ, όμως, ότι η Δόξα έχει το προβάδισμα. Ο Απόλλων έδωσε μεγάλη σημασία τόσο στο οργανωτικό όσο και στο αγωνιστικό κομμάτι. Ελπίζω να μην του στοιχίσει η απουσία φιλικών. Είναι και οι δύο κορυφαίες ομάδες. Μαζί με την Καβάλα και την ΑΠΕ Λαγκαδά, η οποία θεωρώ ότι θα αποτελέσει την έκπληξη θα είναι μια τετράδα ομάδων ικανή να χτυπήσει τον τίτλο. Τον πρώτο λόγο έχει η Δόξα και έπεται ο Απόλλων. Η Δόξα έφτιαξε κάτι καλό από πέρσι το οποίο και διατηρεί. Με την επένδυση του κ. Μπύρου πήρε ποδοσφαιριστές από ανώτερη κατηγορία, όπως το ίδιο συνέβη και στον Απόλλωνα. Επειδή, όμως, η Δόξα έχει ήδη φτιαχτεί και έχει δώσει και 8-9 φιλικά παιχνίδια θεωρώ πως έχει το προβάδισμα για την άνοδο».

Ακούστε όσα είπε ο Ανδρέας Παντζιαράς στην εκπομπή «Στη Σέντρα»:

metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: