ΣΙΝΕ

Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016

Εικόνες βιβλικής καταστροφής σε Καλαμάτα και Νέα Μηχανιώνα -Δυο γυναίκες αγνοούνται

Εικόνες βιβλικής καταστροφής σε Καλαμάτα και Νέα Μηχανιώνα -Δυο γυναίκες αγνοούνται

Εικόνες βιβλικής καταστροφής στην Καλαμάτα από το σφοδρότατο κύμα κακοκαιρίας που πλήττει εδώ και ώρες σχεδόν όλη την Ελλάδα…
Οι πληροφορίες από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης κάνουν λόγο για έναν νεκρό. Σύμφωνα με την Πυροσβετική, ο θάνατος δεν επιβεβαιώνεται για την ώρα. Ωστόσο, πηγές της Πυροσβεστικής κάνουν λόγο για μια γυναίκα με κινητικά προβλήματα που θεωρείται αγνοούμενη. Άλλη μια γυναίκα αγνοείται, στη Νέα Μηχανιώνα Θεσσαλονίκης.

Η ολονύχτια δυνατή βροχή στην πόλη έχει προκαλέσει σημαντικές ζημιές. Οι εικόνες είναι συγκλονιστικές. Αυτοκίνητα έχουν παρασυρθεί από τα ορμητικά νερά, άνθρωποι έχουν εγκλωβιστεί στα αυτοκίνητά τους, δρόμοι και σπίτια έχουν πλημμυρίσει και η Πυροσβεστική δεν προλαβαίνει να δέχεται κλήσεις για απάντληση υδάτων και απεγκλωβισμούς. Σύμφωνα με ενημέρωση της Πυροσβεστικής, κατά τη διάρκεια της νύχτας, έγιναν 170 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων στην πόλη της Καλαμάτας, 30 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων στη Σπάρτη, 15 στην ευρύτερη περιοχή του Μελιγαλά και 11 στην Κυπαρισσία.

Οι εικόνες είναι συγκλονιστικές.






tro-ma-ktiko.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: