ΣΙΝΕ

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

Συζητήθηκε η ένσταση της Δράμας κατά του Απόλλωνα

Συγκρατημένη αισιοδοξία για δικαίωση στον Απόλλωνα...

Παρά το γεγονός ότι υπήρξαν πληροφορίες, που μιλούσαν για αναβολή στη συζήτηση της ένστασης της Δόξας Δράμας κατά του...

κύρους του αγώνα ΑΕ Ποντίων Βατόλακκου – Απόλλων Καλαμαριάς, εντούτοις πριν από λίγο με απόφαση των τακτικών δικαστών πραγματοποιήθηκε κανονικά η συζήτηση ενώπιον της επιτροπής της ΕΠΟ.

Το ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ ήταν το μοναδικό Μέσο που δια του εκπροσώπου του Γιάννη Μαυρόπουλου παρέστη στην ακροαματική διαδικασία. Τις εντυπώσεις φαίνεται να κέρδισαν οι Πόντιοι με τους νομικούς εκπροσώπους τους κ.κ. Σταμέλο Χαράλαμπο, Μπαλακτάρη Παναγιώτη.

Την πλευρά της Δόξας Δράμας εκπροσώπησε ο Αργύρης Λίβας, ο οποίος και ζήτησε την τιμωρία του Απόλλων Καλαμαριάς για την χρησιμοποίηση του ποδοσαιριστή Μένκα. Το δικαστήριο ζήτησε έως τη Δευτέρα να κατατεθούν υπομνήματα από τις δύο πλευρές και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ δεν θα πρέπει να περιμένουμε και πολύ γρήγορα την απόφαση...

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στην ακροαματική διαδικασία ήταν και ο υπεύθυνος του ποδοσφαιριρκκύ τμήματος του Απόλλωνα, Σάββας Καλεντερίδης.

Για την ιστορία, το προεδρίο που δίκασε την απόφαση αποτελούν οι: Φερεσίδης Αλκιβιάδης (πρόεδρος), Τσουβάλας Σωτήριος (αναπλ. πρόεδρος), Σακέτου Μαγδαληνή, Ρούτη Χριστίνα (μέλη).


Δεν υπάρχουν σχόλια: