ΣΙΝΕ

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

Θρίλερ με τη Μελίνα στο Μπρούσκο!

Απίστευτες ανατροπές στα νέα επεισόδια
Το μενταγιόν με τη λέξη «μπρούσκο» που εντοπίζεται στο κτήμα Γιαννακάκη πλάι στον μυστηριώδη...

σκελετό «καίει» τη Μελίνα, η οποία αναγκάζεται να ομολογήσει στον Αχιλλέα το ένοχο μυστικό της.

Η οικογενειακή γαλήνη που απολαμβάνουν η Μελίνα και ο Αχιλλέας κινδυνεύει να τιναχτεί στον αέρα. Το ζευγάρι, πιο ερωτευμένο από ποτέ, έχει αφιερωθεί απόλυτα στο μεγάλωμα των παιδιών του, ωστόσο, όπως είδαμε λίγο πριν από το φινάλε του 3ου κύκλου της σειράς, υπάρχει ένα μυστικό που βασανίζει την κοπέλα και τη γεμίζει τύψεις.

Αφορά το χαρακτηριστικό μενταγιόν «μπρούσκο», που συμβολίζει το πάθος και της το χάρισε ο αγαπημένος της στην αρχή της σχέσης τους. Μόνο η κολλητή της η Βασιλική ξέρει τι ακριβώς έχει συμβεί, γιατί πάντα μαζί της μοιράζεται ό,τι την απασχολεί. Όσο όμως κι αν προσπαθεί να θάψει την αλήθεια, φαίνεται πως αυτή έρχεται στην επιφάνεια και μάλιστα με απρόβλεπτες συνέπειες για όλους.

Στη γεώτρηση που πραγματοποιείται στο κτήμα Γιαννακάκη, όπως αναφέρει το Τηλέραμα, οι εργάτες εντοπίζουν έντρομοι έναν ανθρώπινο σκελετό. Ο Σήφης συγκλονίζεται. Καλεί άμεσα τον Αχιλλέα στο σημείο, όπου αισθάνεται επίσης φρίκη με το θέαμα που αντικρίζει. Στη συνέχεια αποφασίζουν να καλέσουν άμεσα την αστυνομία, καθώς ο μυστηριώδης νεκρός μάλλον υπήρξε θύμα εγκληματικής ενέργειας. Η παρατηρητικότητα του Σήφη προκαλεί νέο σοκ στους δύο άντρες. Δίπλα στα οστά βλέπει το μενταγιόν της Μελίνας! Ο Αχιλλέας μένει άφωνος: «Το φοράει συνέχεια, αποκλείεται να είναι αυτό το μενταγιόν της»...

Ο Αχιλλέας απαιτεί απαντήσεις από τη γυναίκα του, η οποία, εδώ που έφτασαν τα πράγματα, δεν μπορεί πλέον να κρυφτεί... «Σου έχω πει ψέματα. Το μενταγιόν εκείνο πρέπει να είναι το δικό μου, όχι αυτό που φοράω» παραδέχεται με δάκρυα στα μάτια και στη συνέχεια ομολογεί τι ακριβώς συνέβη στο παρελθόν. Τώρα και οι δύο πρέπει να δουν πώς θα χειριστούν την κατάσταση, διότι είναι πολύ πιθανό εξαιτίας του συγκεκριμένου κοσμήματος η Μελίνα να βρεθεί στο στόχαστρο της αστυνομίας και να κληθεί για κατάθεση.

Το ίδιο εκτεθειμένος είναι φυσικά και ο Σήφης, γιατί στο κτήμα του βρέθηκαν τα οστά. Δεδομένου ότι ο Σήφης έσωσε τη ζωή του Αχιλλέα στο «ατύχημα» που είχαν με το αυτοκίνητο, οι δύο άντρες κάνουν προσωρινά ανακωχή και από κοινού θα προσπαθήσουν να βρουν ποιος και γιατί τους έμπλεξε σε αυτή την επικίνδυνη ιστορία. 


Η απάντηση θα δοθεί στα νέα επεισόδια, που επιφυλάσσουν ανατροπές και εκπλήξεις.
 Ήδη γνωρίζουμε ότι ο Μάρκος μάλλον έχει κάποια ανάμιξη στην υπόθεση, εφόσον και μόνο στην ιδέα της γεώτρησης έχασε τον ύπνο του από την αγωνία...

Δεν υπάρχουν σχόλια: