ΣΙΝΕ

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016

Πλήρωνε την ανήλικη κόρη του για να τη βιάζει

Της έδινε τρία ευρώ για κάθε επαφή
Συγκλονίζει την Γένοβα της Ιταλίας η υπόθεση κακοποίησης με θύμα μία ανήλικη και θύτη τον πατέρα της, ο οποίος ...

επί δώδεκα χρόνια διατηρούσε μαζί της σeξουαλική επαφή και, μάλιστα, την πλήρωνε με τρία ευρώ κάθε φορά που την βίαζε.

Όπως αναφέρει η ιταλική εφημερίδα La Stampa ο 56χρονος οδηγός ταξί, ο οποίος συνελήφθη έπειτα από καταγγελία της ίδιας της κόρης, η οποία πλέον είναι 20 ετών, άρχισε να την κακοποιεί σε ηλικία οκτώ ετών.

Ο άνδρας ξεκίνησε να έχει σeξουαλική επαφή με το παιδί του όταν η σύζυγός του, η οποία αντιμετώπιζε ψυχικά προβλήματα, έφυγε από το σπίτι.

Η ανήλικη τότε άρχισε να «ενδιαφέρει» ερωτικά τον άνδρα, ο οποίος της έδινε τρία ευρώ κάθε φορά που ερχόταν σε επαφή μαζί της.

Η κακοποίηση ήταν τόσο συχνή που η μικρή πίστευε ότι ήταν φυσιολογική συμπεριφορά. Μεγαλώνοντας, όμως, και συζητώντας με τις φίλες της για την σχέση της με τον πατέρα της, ανακάλυψε πως η σeξουαλική βία δεν αποτελεί μοτίβο υγιούς επαφής ανάμεσα στο γονιό και το παιδί του.

Μόλις ο πατέρας αντιλήφθηκε ότι η κόρη του είχε συζητήσει με τις φίλες της για όσα συνέβαιναν στο διαμέρισμά τους, προσπάθησε να την απομονώσει από το περιβάλλον της, ελέγχοντας με ποιον θα επικοινωνούσε.

Τελικά τον Ιούνιο του 2015 το θύμα κατάφερε να αποκαλύψει όσα βίωνε στον διευθυντή του σχολείου της, ο οποίος την προέτρεψε να καταγγείλει στην αστυνομία τον πατέρα της.

Η νεαρή επικοινώνησε με τις τοπικές αρχές περιγράφοντας τις δραματικές στιγμές που ζούσε με τον δυνάστη της, ενώ αποκάλυψε γραπτές συνομιλίες που είχε μαζί του.

Έπειτα από έρευνα ενός μήνα η ιταλική αστυνομία συνέλαβε τον 56χρονο, ο οποίος κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση και εξώθηση στην πορνεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: