ΣΙΝΕ

Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016

Στη σέντρα η εκπομπή του FLASH "Ματιές στα σπορ"

Η μπάλα στη σέντρα … το Σαββατοκύριακο και πιστοί στο ραντεβού μας τη Δευτέρα το βράδυ εκεί γύρω στις 22.30, από τη συχνότητα του FLASH θα...
“ρίχνουμε” αθλητικές Ματιές σε παιχνίδια της 1ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας ΕΠΣ Κοζάνης.

Στην παρέα μας το βράδυ της Δευτέρας ο πρόεδρος του Εορδαϊκού Σάββας Λιάμης, ο Τεχνικός Διευθυντής Γιάννης Κουλίδης, κι ένας εκπρόσωπος των ποδοσφαιριστών.
Στο β’ μέρος οι συνεργάτες της εκπομπής Θεόφιλος Ηλιάδης, Βασίλης Πουλασικίδης αλλά και εκπρόσωπος της ΕΠΣ Κοζάνης , θα αναλύσουμε και θα συζητήσουμε για το φετινό πρωτάθλημα. 


Και στο γ’ μέρος με τον πολύ καλό φίλο και αδερφό του Τέλη Δαϊρούση, Γιώργο θα δούμε μαζί και θα αναλύσουμε τους αγώνες της 1ης αγωνιστικής στην Α΄κατηγορία της ΕΠΣ Κοζάνης. 


Την παρουσίαση και τον συντονισμό της εκπομπής έχει ο Γιώργος Κατσίκας τον οποίο ντύνει το κατάστημα DISENGIO, AΝΔΡΙΚΟ ΝΤΥΣΙΜΟ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΛΙΚΙΕΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΩΡΕΣ!!! .... Μ. Αλεξάνδρου 22, Κοζάνη.

Με «άρωμα γυναίκας» φέτος τα βράδια της Δευτέρας! Ένα νέο πρόσωπο θα πλαισιώσει την ομάδα της εκπομπής Ματιές στα σπορ ... πρόκειται για την Έφη Μισαηλίδου.

Τα δωράκια για την πρώτη εκπομπή
Μία προσφορά της Σάντρας


Αθλητικό μασάζ με Ζεστές πέτρες και Αρωματοθεραπεία με βότανα Όλυμπος καθαρό Ελληνικό προϊόν, βότανα διαλεγμένα από την Ελληνική γη.
Βοηθάει τους αθλητές πρωαγωνιστικά μεταγωνιστικά και στην αποφυγή τραυματισμών. 


Πραγματικά Θαυματουργό! 

Έχουμε την τύχη να δώσουμε σε 5 τυχερούς να δοκιμάσουν τις θαυματουργές ιδιότητες του σπορ μασάζ από την Σάντρα.
Ο πρώτος τυχερός θα κερδίσει ένα μήνα δωρεάν σπορ μασάζ (4 φορές - μία φορά την εβδομάδα)
4 τυχεροί θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν για μία φορά και για 2.5 περίπου ώρες όλο το σετ αρωματοθεραπεία, Αθλητικό μασάζ , Ζεστές πέτρες.
Να τονίσουμε ότι δεν αφορά μόνο αθλητές ή αθλήτριες αλλά όλο τον κόσμο.

Βοηθάει στην καλύτερη κυκλοφορία του αίματος, τις αρθρώσεις, τους μυς όλο το σώμα ..

περισσότερες πληροφορίες στα τηλ. 6938381380 και 6974100741

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις