ΣΙΝΕ

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016

"Ελευθέρια 2016": Με πολύ μεγάλη επιτυχία διεξήχθη χτες ο γύρος της πόλης των Γρεβενών

Με πολύ μεγάλη επιτυχία διεξήχθη χτες ο γύρος της πόλης των Γρεβενών στο πλαίσιο εορτασμού των Ελευθέριων 2016, στη μνήμη της απελευθέρωσης της πόλης στις...
13 Οκτωβρίου του 1912. Τον αγώνα συνδιοργάνωσαν ο Δήμος Γρεβενών, η Ιερά Μητρόπολη Γρεβενών, η Δημοτική Κοινότητα Γρεβενών και οι Δρομείς Υγείας Γρεβενών. Ο Αγώνας περιελάμβανε δύο διαδρομές, 1000 μέτρων για μαθητές Δημοτικών σχολείων και 5000 μέτρων για όλους τους υπόλοιπους. Η συμμετοχή και η ανταπόκριση τόσο των σχολείων της πόλης, όσο και των πολιτών αλλά και των Αθλητικών Συλλόγων ήταν εντυπωσιακή και ανάλογη του εορταστικού κλίματος. Αξίζει να σημειωθεί ότι συμμετείχαν και περί τους 30 δρομείς από γειτονικές πόλεις (Κοζάνη, Πτολεμαΐδα, Νεάπολη, Καστοριά και Αμφιλοχία).
            Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους Δρομείς Υγείας Γρεβενών για την πολύτιμη βοήθειά τους χωρίς την οποία δεν θα μπορούσε να διεξαχθεί ο αγώνας, τους 20 και πλέον εθελοντές από την Ομάδα Διάσωσης, το Πάρκο Βόρειας Πίνδου αλλά και την Τροχαία Γρεβενών για την άψογη περιφρούρηση των διαδρομών, τους Διευθυντές των σχολείων της πόλης για την άριστη συνεργασία και την έγκαιρη αποστολή των καταστάσεων με τους συμμετέχοντες μαθητές.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: