ΣΙΝΕ

Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016

Μαλλιοτραβήγματα την πρώτη νύχτα του γάμου λόγω… μεγέθους

Το παράπονό του από την πρώτη ολόγυμνη γνωριμία με τη γυναίκα του περιέγραψε ο 32χρονος Mnombo Madyibi από τη...
Νότια Αφρική τον οποίο η σύζυγός του τραυμάτισε από τον φόβο της μόλις είδε, σύμφωνα με τον ίδιο, τα υπερμεγέθη προσόντα του.

Ήταν η πρώτη τους νύχτα μαζί μετά το γάμο τους, όπως περιγράφει ο 32χρονος, και καθώς είχαν συμφωνήσει να μην έχουν προγαμιαίες σχέσεις δεν είχε δει ο ένας τον άλλο ολόγυμνο.

«Όλα πήγαιναν καλά στη αρχή», περιγράφει στη Daily Star ο άνδρας- τον οποίο οι συμπαίκτες του στο ποδόσφαιρο φωνάζουν «ανακόντα» για προφανείς λόγους- «αλλά μόλις γδύθηκα όλα κατέρρευσαν».

Σύμφωνα με τον ίδιο, η γυναίκα του αντέδρασε με τρόμο στη θέα των προσόντων του και ενστικτωδώς τον δάγκωσε στο αυτί και του έσφιξε τα γεννητικά όργανα με το χέρι της. «Πριν καλά καλά το καταλάβω με χτύπησε με ένα μπουκάλι κρασί και μετά επιχείρησε να με πνίξει με ένα αρκουδάκι που της είχα προσφέρει ως δώρο», συνεχίζει ο 32χρονος σε μια αφήγηση που μοιάζει με ψέμα.

Οι φωνές τους ξύπνησαν κι άλλους επισκέπτες στο ξενοδοχείο όπου είχαν πάει για την πρώτη νύχτα τους και τελικά ο κάθε ένας πήρε διαφορετικό λεωφορείο για να γυρίσει σπίτι.

«Πιστεύω πως θύμωσε επειδή η τσέπη μου άντεχε μόνο έναν οικονομικό μήνα του μέλιτος κι εκείνη ήθελε να πάμε στη Ζανζιβάρη», προσθέτει ο Madyibi.

Η γυναίκα πάντως- με την οποία γνωρίστηκαν πριν ένα χρόνο στην εκκλησία- είχε διάφορους όχι και τόσο καλούς χαρακτηρισμούς για τα γεννητικά όργανα του άνδρα της και υποστήριξε πως το μόνο που έκανε ήταν να τον χαστουκίσει.

Το ζευγάρι, σύμφωνα με τη Daily Mail, απευθύνθηκε σε σύμβουλο γάμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: