ΣΙΝΕ

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016

Παρθένα νύφη τρόμαξε από τα προσόντα του άντρα της! Τον ξυλοφόρτωσε την πρώτη νύχτα γάμου!

Όταν η άβγαλτη νύφη είδε τα πλούσια προσόντα του άντρα της στο γαμήλιο ταξίδι τρόμαξε τόσο πολύ που τον ξυλοκόπησε.

Ο 32χρονος Mnombo Madyibi κατέληξε με μπαταρισμένο κεφάλι στο νοσοκομείο μετά την απίστευτη επίθεση που δέχτηκε από τη γυναίκα του την πρώτη νύχτα γάμου εξαιτίας του μεγάλου του πέους. Το ζευγάρι είχε αποφασίσει να ολοκληρώσει τη σχέση του μετά τον γάμο, καθώς η κοπέλα ήταν παρθένα.

Η γυναίκα, της οποίας το όνομα δεν έχει αποκαλυφθεί, περιέγραψε το πέος του συζύγου της ως “τριχωτό, τρομακτικό αγγούρι”, με τους συμπαίκτες του να τον φωνάζουν “Anaconda” όταν είδαν τα προσόντα του στα αποδυτήρια.

“Όλα ήταν καλά και απολάμβανε τα προκαταρκτικά ερωτικά παιχνίδια. Έγινε χαμός τη στιγμή που έβγαλα το εσώρουχό μου”, δήλωσε ο 32χρονος στην Daily Star. Αντέδρασε απίστευτα βίαια από τον τρόμο της, δαγκώνοντάς του το αυτί και πιέζοντας τα γεννητικά του όργανα.

“Πριν το καταλάβω μου έσπασε ένα μπουκάλι κρασί στο κεφάλι και προσπάθησε να με πνίξει με ένα αρκουδάκι που της είχα πάρει δώρο”. Οι κραυγές τους ξύπνησαν τους άλλους ενοίκους του ξενοδοχείου στο Coffee Bay, στη νότια Αφρική, και το ζευγάρι κατέληξε να φεύγει με διαφορετικό λεωφορείο.

“Νομίζω ότι είναι θυμωμένη επειδή μπορούσα μόνο να κανονίσω έναν φθηνότερο μήνα του μέλιτος και όχι αυτό που είχε ονειρευτεί, να ταξιδέψουμε στο Zanzibar”. Η γυναίκα του 32χρονου, που παίζει επίσης ποδόσφαιρο, φέρεται να είπε “έχει μεγάλο πέος, μακρύ σαν αγγούρι και τριχωτό σαν θάμνο. Τον χαστούκισα μόνο στο μάγουλο”.

Μετά την απίστευτη περιπέτεια την πρώτη νύχτα γάμου τους, το νιόπαντρο ζευγάρι συμφώνησε να κάνει συνεδρίες αντί να εμπλέξει τις αρχές στα προβλήματά του. “Έχω ακούσε μόνο για μεγέθυνση και όχι για συρρίκνωση του πέους”.

Πηγή: Dailymail

Δεν υπάρχουν σχόλια: