ΣΙΝΕ

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016

Γ΄ Εθνική: Χωρίς νικητή το ντέρμπι της Εορδαίας (φωτό+video)

Παρουσία 500 περίπου φιλάθλων Εορδαϊκός και Μακεδονικός Φούφα αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα στο τοπικό ντέρμπι της Εορδαίας.
Έγινε ένα παιχνίδι με δύναμη και πάθος που σε γενικές γραμμές δεν ικανοποίησε τους φιλάθλους.

Αλλά σε ένα ντέρμπι δεν μπορείς να περιμένεις και θέαμα.

Από εκεί και μετά ήττα σοκ γνώρισε η Καλαμαριά εντός έδρας από τον Ορφέα Ξάνθης και έτσι η Δόξα που πέρασε από τη Καρδία ξέφυγε με 4 πόντους.




Ισόπαλο το τοπικό ντέρμπι της Εορδαίας

Μετά από ένα μέτριο παιχνίδι με δυνατές μονομαχίες Εορδαϊκός και Μακεδονικός Φούφα αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα στο τοπικό ντέρμπι της Εορδαίας για την 7η αγωνιστική της Γ΄ Εθνικής.

Παρουσία 500 και πλέον φιλάθλων οι 2 ομάδες σε ένα κακό αγωνιστικό χώρο προσπάθησαν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο αλλά δυστυχώς το τερέν δεν τις βοήθησε.
Και οι 2 ομάδες είχαν καλές στιγμές να πετύχουν το γκολ που θα τους έδινε τη νίκη αλλά τελικά έμειναν στο 0.

Το αρνητικό είναι ότι κάθε μια έχασε από ένα παίκτη με πρόβλημα στο γόνατο (βλ. Μαυροματίδη και Τακίδη) η σοβαρότητα των οποίων θα φανεί τις επόμενες μέρες.

Το παιχνίδι ήταν σε γενικές γραμμές μοιρασμένο και το τελικό αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο.

Οι γηπεδούχοι έφτασαν τους 6 βαθμούς ενώ οι φιλοξενούμενοι τους 8 και πραγματοποιούν μια πολύ καλή πορεία σε αντίθεση με τις δυσοίωνες προβλέψεις που υπήρχαν για αυτούς όταν έγινε η κλήρωση.

Χωρίς κανένα πρόβλημα η διαιτησία του κ. Τεβεκέλη (Συμεωνίδης0 Λεζάκης) Σ.Δ. Μακεδονίας. Έδειξε κίτρινες στου Μπαλίτσα, Σιδηρόπουλο, Τακίδη, Χάιτα.


https://www.youtube.com/watch?v=xzRcdMrQn7Q

Η εικόνα του παιχνιδιού

Στο 7ο κόρνερ του Τοπάλη η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ και στο 26ο σουτ του Ίβιτς από καλή θέση ψηλά άουτ.

Στο 36ο μεγάλη ευκαιρία για το Μακεδονικό όταν ο Σιδηρόπουλος μπήκε από αριστερά αλλά όταν έφτασε απέναντι από το Στόικο έκανε κάτι μεταξύ σέντρας και σουτ και ο τερματοφύλακας του Εορδαϊκού απέκρουσε δύσκολα για να διώξουν στη συνέχεια οι αμυντικοί.

Στο 43ο κόρνερ του Ταμπά η μπάλα βρέθηκε στο σημείο του πέναλτι για να διώξουν οι αμυντικοί τη τελευταία στιγμή.

Στο 52ο σουτ του Μαυροματίδη έδιωξε σε κόρνερ ο Παπαδόπουλος στο 69ο σουτ του Τοπάλη πέρασε ελάχιστα άουτ.

Στο 72ο η μεγαλύτερη ίσως ευκαιρία του παιχνιδιού για τον Μακεδονικό όταν μετά από σέντρα του Χ΄΄ Ρούμπη ο Χάιτας πήρε τη κεφαλιά πάσα για το Τσόμπο που από πλεονεκτική θέση επιχείρησε νέα κεφαλιά που έφυγε ελάχιστα άουτ.

Στο 84ο λάθος του Τζουβάρα ο Ταμπά βρέθηκε μόνος αλλά πλάγια, σούταρε αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.



Εορδαϊκός: Στόϊκος, Δινοβίτσης, Ταμπά, Λιάμης, Σαββίδης, Μπίκος, Μπαλίτσας, Χαραλαμπίδης (46ο λ.τ. Νσο), Ίβιτς, Καλογιαννίδης (54ο Βλαδίκας Δ.), Μαυροματίδης (69ο λ.τ. Περσίδης).

Μακεδονικός Φούφα: Παπαδόπουλος, Κοπατσάρης, Σιδηρόπουλος, Τζουβάρας, Τακίδης (78ο λ.τ. Κυβρακίδης), Χ΄΄ Ρούμπης (73ο Βλαδίκας Β.), Φωτιάδης, Κεσκιλίδης (69ο Τσόμπο), Χάιτας, Τοπάλης, Τσικόπουλος.


Δεν υπάρχουν σχόλια: