ΣΙΝΕ

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016

Η 28χρονη που αναλαμβάνει το γραφείο του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται οι προετοιμασίες για την δημιουργία του γραφείου του Πρωθυπουργού στην Θεσσαλονίκη. Όπως όλα δείχνουν...
τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν μέσα στις επόμενες ημέρες. 

Το γραφείο θα στεγαστεί στο Διοικητήριο και οι χώροι του είναι ήδη έτοιμοι, προκειμένου να υποδεχθούν τους υπαλλήλους που θα εργάζονται εκεί.

Σύμφωνα με το thessnews.gr, τα ηνία του Πρωθυπουργικού γραφείου παίρνει άλλο ένα στέλεχος της νέας γενιάς του ΣΥΡΙΖΑ, η 28χρονη Κατερίνα Νοτοπούλου.

Ποιά είναι η Κατερίνα Νοτοπούλου
Η Κατερίνα Νοτοπούλου γεννήθηκε το 1988, κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη, αποφοίτησε από το 17ο Λύκειο Θεσσαλονίκης, σπούδασε Ψυχολογία στο ΑΠΘ, ενώ κατέχει και μεταπτυχιακό στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας στις Ευρωπαϊκές Πολιτικές Νεολαίας. Έχει επίσης ειδικευτεί στην Συμβουλευτική Ψυχολογία και την Ανάλυση Πολιτικού Λόγου.

Στέλεχος της νέας γενιάς του ΣΥΡΙΖΑ. Έχει διατελέσει επί σειρά ετών μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, ενώ ήταν υποψήφια βουλευτής στην περιφέρεια Α’ Θεσσαλονίκης στις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015. Ενεργό μέλος της παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ στον Δήμο Θεσσαλονίκης, «Θεσσαλονίκη Ανοιχτή Πόλη», όπου στην προεκλογική περίοδο του Μαΐου του 2014 είχε αναλάβει το έργο της εκπροσώπου τύπου της παράταξης.

Θετικός ο Απόστολος Τζιτζικώστας

Την ίδια ώρα θετικός στην επικείμενη λειτουργία του γραφείου του πρωθυπουργού στην πόλη της Θεσσαλονίκης, δήλωσε ότι είναι ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, αρκεί, όπως είπε, να μην πρόκειται απλώς για μια επικοινωνιακή κίνηση.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους, στο περιθώριο της σημερινής συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου, επισήμανε: «Αν πράγματι έχει αντικείμενο η παρουσία γραφείου πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, έρχεται συχνά εδώ ο ίδιος για να ακούει τους φορείς, να τον ενημερώνουμε για τα ζητήματα, όπως έκανα πρόσφατα στην επίσκεψη που είχα στο Μέγαρο Μαξίμου και τη συνεργασία που είχα μαζί του για μια σειρά από θέματα, τότε καλώς γίνεται.

Αν γίνεται για να είναι μια καθαρά επικοινωνιακή φιέστα και να προσπαθήσει μέσα από αυτό να χαϊδέψει τα αυτιά των Θεσσαλονικέων και των Μακεδόνων, τότε νομίζω ότι είναι πολύ λάθος η κατεύθυνση. Θα περιμένουμε να δούμε τι από τα δύο ισχύει. Σε κάθε περίπτωση εγώ χαιρετίζω και θεωρώ θετικό το να υπάρχει συντονιστικό γραφείο του Μεγάρου Μαξίμου στην πρωτεύουσα της Μακεδονίας, τη Θεσσαλονίκη».

Με αφορμή την συνάντηση που είχε πρόσφατα στην Αθήνα με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τα ζητήματα που του έθεσε, μεταξύ άλλων, για την καλύτερη και ταχύτερη υλοποίηση του ΕΣΠΑ και την υλοποίηση του οδικού έργου που θα ενώσει την Θεσσαλονίκη με την Έδεσσα, ανέφερε ότι πολλές φορές δεν επιλύονται ζητήματα της καθημερινότητας «γιατί δεν υπάρχει πάντα καλή συνεννόηση και συνεργασία από πλευράς υπουργών της κυβέρνησης» και πρόσθεσε: «Είμαι βέβαιος ότι και το γραφείο που θα εγκαινιαστεί εδώ στη Θεσσαλονίκη, θα αποτελέσει και την αφορμή για να δούμε τι από όλα αυτά προχώρησε και τι όχι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: