ΣΙΝΕ

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016

Γ' εθνική: Ορισμοί διαιτητών της εμβόλιμης 9ης αγωνιστικής

Ανακοινώθηκαν από την ΚΕΔ/ΕΠΟ οι τριάδες των διαιτητών που θα διευθύνουν τις αναμετρήσεις της εμβόλιμης 9ης αγωνιστικής.

Από την Καβάλα θα είναι η τριπλέτα που θα σφυρίξει το...

εκτός έδρας παιχνίδι της εμβόλιμης αγωνιστικής της ΑΕ Ποντίων με το Λαγκαδά, στα πλαίσια στης εμβόλιμης 9ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Αναλυτικά:
ΛΑΓΚΑΔΑ ΑΠΕ - ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ-Α.Ε.Π.
ΨΩΜΟΠΟΥΛΟΣ Δ., ΒΕΡΝΕΖΗΣ ΑΘ., ΔΕΔΟΝΑΚΗΣ Κ. (ΚΑΒΑΛΑ)

Δείτε τους ορισμούς όλων των ομίλων εδώ

Εμβόλιμη αγωνιστική, όχι όμως μόνο για το Κύπελλο αλλά και για το Πρωτάθλημα, αποφάσισε να ορίσει η Επιτροπή Πρωταθλήματος Γ' Εθνικής της ΕΠΟ, προκειμένου να διαταραχθεί το αγωνιστικό πρόγραμμα όσο το δυνατόν λιγότερο γίνεται. Έτσι, την ερχόμενη Τετάρτη (23/11) θα πραγματοποιηθούν οι αναμετρήσεις της 9ης αγωνιστικής, που επρόκειτο να γίνει την ερχόμενη Κυριακή (20/11). Επομένως, από το μεθεπόμενο σαββατοκύριακο (26-27/11) θα μπει σε κανονική ροή το πρόγραμμα του πρωταθλήματος, όπως έχει δημοσιοποιηθεί από το ξεκίνημα της σεζόν. Παράλληλα, ορίστηκε εμβόλιμη αγωνιστική και για το Κύπελλο Γ' Εθνικής, αφού η 2η αγωνιστική το σαββατοκύριακο της οποίας ήδη προσπεράστηκε, μεταφέρθηκε για τις 7/12, με τους αγώνες της 3ης αγωνιστικής να μετατοπίζονται κατά μία εβδομάδα αργότερα (από τις 14/12 στις 21/12). Να σημειωθεί ότι, όπως διευκρινίζεται, οι ώρες διεξαγωγής των αγώνων παραμένουν ίδιες.

Περισσότερα στο pamebala.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: