ΣΙΝΕ

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

Δημοτικά σχολεία και νηπιαγωγεία του Δήμου της Ούμπρια Ιταλίας στέλνουν χειμωνιάτικα ρούχα, σχολικά είδη και παιχνίδια στους μικρούς Σύριους πρόσφυγες των Γρεβενών.

Έξη δημοτικά σχολεία και έξη νηπιαγωγεία του Δήμου της Ούμπρια Ιταλίας στέλνουν 50 κιλά χειμωνιάτικα ρούχα και 5 κιλά σχολικά είδη και...
παιχνίδια για τους μικρούς Σύριους πρόσφυγες των Γρεβενών.

Πιο συγκεκριμένα: Στα πλαίσια του eTwinning και της εκδήλωσης που διοργάνωσε η έκτη τάξη του 2ου δημοτικού σχολείου Γρεβενών για τη συγκέντρωση χειμωνιάτικων ρούχων, σχολικών ειδών και παιχνιδιών “Winter clothing, school supplies and toys for young refugees in Grevena.” και με πρωτοβουλία του συνεργάτη δασκάλου του δημοτικού σχολείου "San Filippo" International Primary School, Andrea Μenella, οι μαθητές από έξη δημοτικά σχολεία και έξη νηπιαγωγεία του Δήμου της Ούμπρια Ιταλίας συγκέντρωσαν και στέλνουν 50 κιλά χειμωνιάτικα ρούχα και 5 κιλά σχολικά είδη και παιχνίδια για τους μικρούς Σύριους πρόσφυγες των Γρεβενών. Να σημειώσουμε ότι με πρωτοβουλία του Andrea Μenella, ήδη μας έχουν σταλεί 50 ευρώ με τα οποία αγοράσαμε φάρμακα που δόθηκαν στους πρόσφυγες.

Τους ευχαριστούμε πάρα πολύ!

Αυτό είναι το email που μας έστειλαν:

Δεν υπάρχουν σχόλια: