ΣΙΝΕ

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016

Απίστευτο: Η σεβάσμια δασκάλα με το που σχόλαγε από το σχολείο, γύριζε... πορνό! (φωτό)

Σε παραίτηση υποχρέωθηκε μία δασκάλα, αφότου αποκαλύφθηκε ότι δούλευε κρυφά ως πορνοστάρ.

Πρόκειται για την Σβετλάνα Τόπολ, που κάθε μέρα πήγαινε κανονικά στο σχολείο της, στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας, χωρίς να έχει δώσει ποτέ αφορμή. Ποτέ δεν ντυνόταν προκλητικά, ούτε έβαζε υπερβολικό μέικ απ. Μάλιστα, ήταν ιδιαίτερα αγαπητή, τόσο ανάμεσα στους μαθητές της όσο και στους συναδέλφους της.

Η 27χρονη Σβετλάνα δούλευε σε ένα από τα πιο φημισμένα σχολεία της Αγίας Πετρούπολης, από το 2010. Μέχρι τη στιγμή που αποκαλύφθηκε το μυστικό της. 


Πώς συνέβη αυτό; Οταν κάποια links με αποσπάσματα ερωτικών ταινιών στις οποίες συμμετείχε εστάλησαν ανώνυμα σε μαθητές και υπαλλήλους του σχολείου.

Οπως αναφέρουν ρωσικά μέσα ενημέρωσης, η Σβετλάνα είχε ειδικευτεί στις ταινίες παίζοντας τις περισσότερες φορές τη μαθήτρια που κάνει σεξ με συμμαθητές της. Αλλωστε, το «παιδικό» πρόσωπό της τη βοηθούσε σε αυτό.

Αφότου ξέσπασε το σκάνδαλο, άτομα που έχουν συνεργαστεί μαζί της βγήκαν να υποστηρίξουν τη Σβετλάνα, που είναι γνωστή στις ταινίες με τα ψευδώνυμα Αριελ, Μοντ και Κρίστι. Ο σκηνοθέτης ερωτικών ταινιών Τζακ Μπομπ είπε χαρακτηριστικά: «Ξέρω ανθρώπους που έχουν παίξει μαζί της και, ω θεέ μου, είναι... πολύ κακή δασκάλα. Ξέρει να κάνει πράγματα που πολλές ηθοποιοί δεν μπορούν. Μπορεί να παίξει παραδοσιακούς αλλά και πιο... εναλλακτικούς ρόλους. Είναι πολύ δημοφιλής ανάμεσα στους θεατές».

Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες, η Σβετλάνα παράτησε τη δουλειά σε πορνοταινίες όταν άρχισε να εργάζεται στο σχολείο, ωστόσο αυτοί που διέρρευσαν τα βίντεό της ισχυρίζονται ότι κάποια από αυτά τραβήχθηκαν φέτος. Μάλιστα, λένε ότι έκανε αυτές τις ταινίες σε χώρες όπως η Ουγγαρία και η Τσεχία, στις οποίες οι ηθοποιοί ερωτικών ταινιών παίρνουν 10 φορές περισσότερα λεφτά απ' ό,τι στη Ρωσία.

Η Σβετλάνα αναγκάστηκε να παραιτηθεί μέσα σε 24 ώρες από τη στιγμή που αποκαλύφθηκε το σκάνδαλο. Η υπόθεση έχει προκαλέσει πλήθος συζητήσεων στα social media, με κάποιους να την κατηγορούν με βαριές εκφράσεις, αλλά και κάποιους να υποστηρίζουν ότι η δουλειά της ως πορνοστάρ δεν έχει βλάψει τους μαθητές της...

Δεν υπάρχουν σχόλια: