ΣΙΝΕ

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016

HANDBALL Αρίωνας Πτολεμαίδος - Π.Α.Ο.Κ 24-54 - Αρίων Πτολεμαίδος -ΟΦΝΙ 22-56 (video)

Ο ΠΑΟΚ συνέτριψε τον Αρίων Πτολεμαΐδας με 24-54 για την 3η αγωνιστική της Α1 Γυναικών στο χάντμπολ. Τα κορίτσια του Δικεφάλου πραγματοποίησαν τρομερή εμφάνιση όπως...
αποδεικνύει και το τελικό σκορ.

Κατάμεστο ήταν το ΔΑΚ Πτολεμαΐδας με τους ΠΑΟΚτσήδες της πόλης να δίνουν δυναμικό παρόν και να στηρίζουν την ομάδα της Γρηγορίας Γκόλια. Οι παίκτριες του Δικεφάλου αποζημίωσαν και με το παραπάνω τον κόσμο με την απόδοσή τους.

Οι άνθρωποι της ομάδας θέλουν να ευχαριστήσουν όλους όσους βρέθηκαν στο γήπεδο και έστησαν ένα ασπρόμαυρο
 πάρτι.


Αρίων Πτολεμαίδος - ΟΦΝΙ 22-56
Η ομάδα της Νέας Ιωνίας πήρε μια πολύ εύκολη νίκη
Την τέταρτη νίκη της στο πρωτάθλημα της Α1 των Γυναικών πήρε η Νέα Ιωνία η οποία διέλυσε στην Πτολεμαΐδα τον τοπικό Αρίωνα.

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΑΡΙΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ – ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ 22-56
Πολύ εύκολα οι πρωταθλήτριες έκαναν το τέσσερα στα τέσσερα αφού πέρασαν με επιβλητικό τρόπο από την έδρα του Αρίωνα Πτολεμαΐδας με 56-22. Με εξαίρεση το πρώτο αναγνωριστικό πεντάλεπτο όπου το σκορ ήταν 4-4 σε όλην την υπόλοιπη διάρκεια του ματς τα κορίτσια της Σοφίας Ναϊσίδου έκανα ό,τι ήθελαν στον αγωνιστικό χώρο. 

Στο ημίχρονο το σκορ είχε εκτοξευτεί στο 30-12 ενώ η εικόνα αυτή συνεχίστηκε και στο δεύτερο μέρος όπου η Νέα Ιωνία διαρκώς μεγάλωνε την υπέρ της διαφορά. Έτσι ο Αρίωνας μετά τα 54 γκολ που δέχτηκε από τον ΠΑΟΚ δέχτηκε άλλα 56 από την Νέα Ιωνία και έφτασε τα 110 σύνολο μέσα σε 24 ώρες. Πρώτη σκόρερ για την Νέα Ιωνία ήταν η Μανιά με 9 γκολ ενώ για τον Αρίωνα η Γιώβη είχε 11 γκολ.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (Σε 3 αγώνες)
1. Νέα Ιωνία 8
2. Αναγέννηση Άρτας 6
3. Φίλιππος Βέροιας 5
4. ΠΑΟΚ 4
5. Φιλώτας Φλώρινας 3
6. Πανόραμα 3
7. Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών 3
8. Αμύντας Αμυνταίου 0
9. Παναιτωλικός 0
10.Αριών Πτολεμαΐδας 0

Νέα Ιωνία και Αρίων Πτολεμαΐδας έχουν ένα ματς περισσότερο.



video ... Βασίλης Πουλασικίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις