ΣΙΝΕ

Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2016

Μπήκαν με αγροτικό σε κατάστημα στον Ισθμό για να κλέψουν την ταμειακή (vid)

Άγνωστοι κακοποιοί εισέβαλαν στο μαγαζί με αγροτικό φορτηγάκι, σωριάζοντας την τζαμαρία της εισόδου με εκκωφαντικό κρότο

Ούτε στο… σινεμά δεν γίνεται κλοπή σαν αυτή που σκαρφίστηκαν άγνωστοι κακοποιοί, οι οποίοι εισέβαλαν με αγροτικό φορτηγάκι σε ένα κατάστημα Catering στον Ισθμό της Κορίνθου σωριάζοντας την τζαμαρία της εισόδου με έναν εκκωφαντικό κρότο!

Οι λιγοστοί εργαζόμενοι που βρίσκονταν εκείνη την ώρα μέσα στο κατάστημα πίστεψαν αρχικά ότι είχε γίνει ατύχημα. «πάγωσαν» και δεν τόλμησαν να αντιδράσουν, όταν είδαν έναν από τους επιβάτες του αγροτικού να βγαίνει, να αρπάζει την ταμειακή μηχανή και να ξαναμπαίνει στο φορτηγάκι, ο οδηγός του οποίου έκανε όπισθεν και έφυγε με μεγάλη ταχύτητα!

Αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία που ξεκίνησε έρευνες, αλλά δεν κατάφερε να εντοπίσει το αγροτικό και τους τουλάχιστον δυο δράστες. Ωστόσο, το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας του καταστήματος τους έχει καταγράψει και το οπτικό υλικό εξετάζεται από τους άνδρες της Ασφαλείας Κορίνθου που ανέλαβαν την προανάκριση.

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: