ΣΙΝΕ

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016

Απίστευτο! Οδηγούσε μεθυσμένη στο αντίθετο ρεύμα χωρίς ρόδα (video)

Εντοπίστηκε από την αστυνομία που της έκανε σήμα γιατί οδηγούσε στο αντίθετο ρεύμα, με αποτέλεσμα τα φορτηγά να κάνουν ελιγμούς για να την αποφύγουν


Η αστυνομία της Καταλονίας συνέλαβε μία γυναίκα που οδηγούσε μεθυσμένη κατά μήκος της λάθος πλευράς του αυτοκινητοδρόμου σε ένα αυτοκίνητο που έλειπε μία από τις μπροστινές ρόδες του!

Η 26χρονη που βρέθηκε θετική σε αλκοτέστ είχε ταξιδέψει περίπου 25 χιλιόμετρα στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας στον αυτοκινητόδρομο AP-7 στην Καταλονία προς τα σύνορα με την Γαλλία στις 7 το πρωί της Κυριακής.

Εντοπίστηκε από την αστυνομία που της έκανε σήμα γιατί οδηγούσε στο αντίθετο ρεύμα, με αποτέλεσμα τα φορτηγά να κάνουν ελιγμούς για να την αποφύγουν.

«Η δεξιά μπροστινή ρόδα του αυτοκινήτου έλειπε με αποτέλεσμα τα δισκόφρενα να έρχονται σε επαφή με το οδόστρωμα, προκαλώντας σπινθήρες λόγω τριβής» ανέφερε σε ανακοίνωση η καταλανική αστυνομική δύναμη Mossos d’Esquadra, ενώ έδωσαν και ένα βίντεο της οδηγού καμικάζι στη δημοσιότητα.

«Οι αξιωματικοί έκαναν σήμα στην οδηγό οδηγώντας παράλληλα στη δεξιά πλευρά του αυτοκινητοδρόμου, αλλά εκείνη αγνόησε όλα τα σήματα. Στο τέλος, λόγω του κινδύνου σύγκρουσης, στήθηκε μπλοκο για να την σταματήσει» αναφέρει η ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: