ΣΙΝΕ

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016

Τραγωδία σε γάμο: Μία νεκρή και 5 τραυματίες Κατέπεσε δέντρο σε καλεσμένους στη δεξίωση

Μια γυναίκα σκοτώθηκε, πέντε άνθρωποι νοσηλεύονται τραυματισμένοι και ένα κοριτσάκι τεσσάρων ετών είναι σε κρίσιμη κατάσταση μετά την...
τραγωδία που σημειώθηκε σε πάρτι γάμου στη νότιο Καλιφόρνια.

Ένα μεγάλος δέντρο, ύψους τουλάχιστον δέκα μέτρων κατέπεσε ξαφνικά την ώρα της δεξίωσης στο πάρκο Whittier's Penn και ενώ οι καλεσμένοι είχαν συγκεντρωθεί ακριβώς από κάτω του για να φωτογραφηθούν. Ο ευκάλυπτος έπεσε πάνω στους ανθρώπους το απόγευμα παγιδεύοντας πολλά άτομα κάτω. Οι διασώστες που έφτασαν στο σημείο χρησιμοποίησαν αλυσοπρίονα για να απεγκλωβίσουν τους ανθρώπους κάτω από τα κλαδιά ενώ η επιχείρηση διάσωσης συνεχίστηκε μέχρι αργά τη νύχτα.

Δεν είναι ακόμη σαφές τι προκάλεσε την πτώση του δέντρου, αλλά αξιωματούχοι εικάζουν ότι η παρατεταμένη ξηρασία στην Καλιφόρνια σε συνδυασμό με μια έντονη καταιγίδα πριν λίγες ώρες θα μπορούσε να το έχει αποδυναμώσει. Αυτόπτης μάρτυρας αναφέρει πως το δέντρο χωρίστηκε στη μέση πριν πέσει πάνω στους ανθρώπους και πως όλα έγιναν ξαφνικά χωρίς κανείς να προλάβει να απομακρυνθεί. Το πάρκο παρέμεινε κλειστό όλη τη νύχτα ενώ σήμερα αναμένεται να διερευνηθούν τα αίτια της τραγωδίας.



Δεν υπάρχουν σχόλια: