ΣΙΝΕ

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016

Ηράκλειο: »Πάγωσε» η καθηγήτρια στην τάξη – 8 μαθήτριες δεν κράτησαν τίποτα κρυφό!

Οι μαθήτριες άνοιξαν τα στόματά τους και οι αποκαλύψεις προκάλεσαν σάλο. Οργισμένοι οι γονείς από τα όσα έγιναν στο σχολείο…
Κάτω από αυστηρά μέτρα ασφαλείας αναμένεται να εκδικαστεί στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου η υπόθεση που αφορά στην αποπλάνηση ανηλίκων κατ’ εξακολούθηση, σε βάρος μαθητριών γυμνασίου των Αρχανών. 

Κατηγορούμενος είναι ένας 45χρονος Ιρανός, ο οποίος φέρεται να παρενόχλησε ή να αποπειράθηκε να παρενοχλήσει τα παιδιά μέσα στον χώρο του σχολείου με πρόσχημα ότι ήθελε να τον βοηθήσουν σε επιμετρήσεις που θα έκανε στον χώρο της αποθήκης. Ο κατηγορούμενος εργαζόταν στο συγκεκριμένο σχολικό συγκρότημα ως επιβλέπων μηχανικός εκτέλεσης έργου.

Η υπόθεση αφορά σε οχτώ μαθήτριες του γυμνασίου σε βάρος των οποίων ο Ιρανός προχώρησε σε ασελγείς πράξεις, εκμεταλλευόμενος την εφηβική τους αθωότητα. Όπως καταγγέλλουν γονείς, ο 45χρονος φώναζε μία-μία τις μαθήτριες στον χώρο της αποθήκης και τις παρακαλούσε να τον βοηθήσουν επειδή ήθελε να πάρει τα μέτρα και δεν έφθανε ο ίδιος. Μάλιστα, όπως καταγγέλλουν, κάθε φορά έκλεινε την πόρτα. Τις ανέβαζε σε μία καρέκλα που είχε τοποθετήσει πάνω σε θρανίο και στην συνέχεια τραβούσε την καρέκλα και τις έπιανε με τα χέρια του, προχωρώντας σε ασελγείς πράξεις.

Η νοσηρή συμπεριφορά του 45χρονου δεν πέρασε απαρατήρητη από τις μαθήτριες, οι οποίες αντιλήφθηκαν ξεκάθαρα τις προθέσεις του. Τα κορίτσια αναστατώθηκαν και αποκάλυψαν όσα είχαν συμβεί σε καθηγήτρια τους, η οποία αμέσως ενημέρωσε την Διευθύντρια. Οι γονείς ενημερώθηκαν, ακολούθησε καταγγελία στην Ασφάλεια Ηρακλείου που οδήγησε στην σύλληψη και στην προφυλάκιση του Ιρανού.

«Την ημέρα εκείνη στο σχολείο δούλευαν τρεις ακόμα εργάτες. Θα μπορούσε να είχε ζητήσει την δική τους βοήθεια και όχι των κοριτσιών, τα οποία μάλιστα επέλεγε. Ευτυχώς που όλες φορούσαν παντελόνια, αυτό μόνο σας λέμε» ανέφερε ένας από τους γονείς. «Ζητάμε την παραδειγματική τιμωρία του. Ο άνθρωπος αυτός είναι επικίνδυνος. Πρέπει όλοι όσοι έχουν παιδιά να συμπαρασταθούν στον αγώνα μας. Χθες ήταν τα δικά μας παιδιά, αύριο μπορεί να είναι τα δικά τους. Οι γονείς θα πρέπει να είναι ευαισθητοποιημένοι σε τέτοια ζητήματα».

cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: