ΣΙΝΕ

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

Ευχαριστήρια επιστολή Μένιου Παπαϊωάννου

Το Δ.Σ. του Φ.Α.Σ. Πυρσός Γρεβενών μου έκανε την τιμή να με εντάξει στο δυναμικό του και να μου δώσει το πόστο του...
Υπεύθυνου Δημοσίων σχέσεων του πιο ιστορικού Σωματείου στην περιοχή μας. Είμαι λοιπόν υποχρεωμένος να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που διοικούν τον Πυρσό, παρ' όλο που και οι ίδιοι γνωρίζουν ότι η αγάπη μου για την ομάδα δε χρειάζεται τα διαπιστευτήρια των διοικητικών τίτλων για να εκφραστεί.

Με την ευκαιρία αυτή και με τη συγκυρία της λήξης των αγωνιστικών υποχρεώσεων για το 2016 θα ήθελα να εκφράσω τις απόψεις μου για τον τρόπο της διεξαγωγής των διοργανώσεων στις οποίες συμμετέχουμε και των οποίων υπεύθυνη είναι η Ε.Π.Σ. Γρεβενών στην οποία και εύχομαι καλή επιτυχία για την αποστολή της.

Δε μπορώ όμως -καλόπιστα πάντα- να μην αναφερθώ στους όρους διεξαγωγής του πρωταθλήματος και του κυπέλλου. Όσον αφορά το κύπελλο είναι η πρώτη φορά νομίζω που σε οποιαδήποτε διοργάνωση φτάνουμε στα ημιτελικά έχοντας πέντε (!!) διεκδικητές....ήταν μια αβλεψία που δημιουργεί κακές εντυπώσεις στους φιλάθλους άσχετα από το ποιος ωφελείται ή αδικείται. 

Η δυσλειτουργία όμως του τρόπου διεξαγωγής του πρωταθλήματος αφήνει περισσότερα ερωτηματικά: Ορίζει τη διαφορά των πέντε βαθμών του πρώτου από το δεύτερο ως μάξιμουμ και μοναδικό κριτήριο για τη συμμετοχή τεσσάρων (!!!!) ομάδων στα πλέϊ οφς για την άνοδο στη Γ' Εθνική. 

Δίνω ένα υποθετικό παράδειγμα: Παίζει τελευταία αγωνιστική ο δεύτερος της βαθμολογίας με τον τρίτο ή τον τέταρτο με τη διαφορά του πρώτου από το δεύτερο στους τέσσερις βαθμούς. Σ' αυτή την περίπτωση αν ο τρίτος ή τέταρτος κερδίσει τον δεύτερο ματαιώνει τη διεξαγωγή των πλεϊ οφς και επομένως και τη συμμετοχή του εκεί. Για ποιο λόγο λοιπόν να μη χάσει το συγκεκριμένο αγώνα?
Τέλος να ευχηθώ στους ανθρώπους του ποδοσφαίρου χρόνια πολλά, υγεία και αγάπη σε όλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: