ΣΙΝΕ

Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016

Όλη αλήθεια για το μέλλον Τζαβέλλα: Ποιος ΠΑΟ; Μόνο σ΄ αυτή την ελληνική ομάδα μπορεί να πάει!

Φούντωσαν οι φήμες ότι ο Έλληνας στόπερ τελειώνει από τον ΠΑΟΚ και παίρνει μεταγραφή, ωστόσο τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι.

Πολλά γράφονται τις τελευταίες ώρες σχετικά με το μέλλον του Γιώργο Τζαβέλλα. Κυκλοφορεί, μάλιστα, ότι ο Έλληνας αμυντικός θα αποχωρήσει άμεσα από τον ΠΑΟΚ και ήδη έχει παρουσιαστεί ως πόθος κάποιων ομάδων.

Ωστόσο, δεν είναι τόσα εύκολα τα πράγματα σχετικά με το διαζύγιο που λέγεται ότι θα πάρει ο Έλληνας αμυντικός από το Δικέφαλο για να συνεχίσει αλλού την καριέρα του.

Υπενθυμίζουμε ότι ο παίκτης υπέγραψε πρόσφατα ένα νέο πλουσιοπάροχο τετραετές συμβόλαιο, το οποίο προβλέπει πάνω από 2 εκ. ευρώ συνολικές αποδοχές.

Θεωρείται, λοιπόν, αδύνατο ο διεθνής άσος να δεχθεί να το "σπάσει", ειδικά μετά τη συμπεριφορά που έχει ο ΠΑΟΚ απέναντί του. Το πιο πιθανό επομένως είναι να "καθίσει" πάνω σε αυτό και να μη χαρίσει ούτε ευρώ από τις προβλεπόμενες αμοιβές του.

Από την άλλη, ακόμα και να βρεθεί ομάδα που θα ενδιαφερθεί ζεστά για τον παίκτη, θα πρέπει να πληρώσει τον ΠΑΟΚ και μάλιστα να καταβάλλει ένα αρκετά σημαντικό ποσό. Ο Ιβάν Σαββίδης, άλλωστε, δεν πρόκειται να του πληρώσει το συμβόλαιο για να φύγει. Εκτός να προκύψει σύλλογος που τον πάρει δανεικό, αν και πάλι είναι δύσκολο να βρεθεί οικονομική φόρμουλα λόγω του υψηλού συμβολαίου.

Όπως προαναφέραμε, ο Γιώργος Τζαβέλλας δεν πρόκειται να μείνει ελεύθερος γιατί δε σκοπεύει να χαρίσει λεφτά στον ΠΑΟΚ μετά τα όσα έχουν γίνει. Αντιθέτως, παρουσιάζεται διατεθειμένος να φτάσει μέχρι τα αρμόδια όργανα, ώστε να διασφαλίσει το συμβόλαιό του, επικαλούμενος μέχρι και μείωση της επαγγελματικής του προσωπικότητας.

Γι' αυτό, άλλωστε, από την "ασπρόμαυρη" διοίκηση επιχειρούν τις τελευταίες ώρες να ρίξουν τους τόνους και διαρρέουν "εξηγήσεις" για το θέμα που έχει προκύψει με τον παίκτη. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θέλει να διασφαλιστεί νομικά και να προστατευτεί από τις πιθανές ενέργειες του ποδοσφαιριστή που "βράζει" μετά τα όσα έγιναν.

Τα όσα γράφτηκαν, λοιπόν, περί Παναθηναϊκού, μάλλον δεν έχουν καμία βάση, όχι μόνο επειδή οι Πράσινοι διαθέτουν πολλούς στόπερ, αλλά λόγω του οικονομικού.

Αν, πάντως, υπήρχε μία ομάδα που θα μπορούσε να ενδιαφερθεί για τον παίκτη με βάσιμες ελπίδες είναι η ΑΕΚ, μιας και σε αντίθεση με το αφεντικό του Παναθηναϊκού τελευταία, ο Δημήτρης Μελισσανίδης συνεχίζει να διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τον Ιβάν Σαββίδη, τη στιγμή, μάλιστα, που η Ένωση αναζητά ενίσχυση στην άμυνα.

Πάντως, επειδή ακόμα το θέμα είναι πολύ ζεστό, θεωρείται απίθανο αυτή τη στιγμή τόσο να γίνει προσέγγιση στον ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Τζαβέλλα, ακόμα και με οικονομικά ανταλλάγματα, όσο και ο παίκτης να ψαχτεί για το μέλλον του...

Δεν υπάρχουν σχόλια: