ΣΙΝΕ

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016

Αξιός Ανατολικού/Βράκας: «Έχουμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση μετά τον Ελευθεριακό»

Για πέμπτο σερί παιχνίδι παραμένει αήττητος ο Αξιός Ανατολικού, μετρώντας τρεις νίκες (με τη Δόξα Πενταλόφου εκτός, Σμυρναϊκό Βαθυλάκκου εντός και...
Αστέρα Αμπελοκήπων εντός) και δύο ισοπαλίες, με την Αναγέννηση Χαλκηδόνας εντός και τον Ελευθεριακό, την περασμένη βδομάδα, εκτός.

Οι «πράσινοι» σημείωσαν παράλληλα και βαθμολογική άνοδο, καθώς βρίσκονται πλέον στην 7η θέση του σχετικού πίνακα με 20 πόντους. Ο έμπειρος επιθετικός του συλλόγου Γιώργος Βράκας μίλησε στο erasitexnika.gr για το ντέρμπι στα Ελευθέρια τονίζοντας τα εξής:

«Σε γενικές γραμμές πραγματοποιήσαμε μια από τις καλύτερες φετινές μας εμφανίσεις. Νομίζω όμως ότι έτσι όπως εξελίχθηκε ο αγώνας μείναμε δυσαρεστημένοι με την ισοπαλία, γιατί με βάση την εικόνα μας, την απόδοση και τις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει, άλλωστε το σκορ μέχρι το 85’ ήταν 2-3. Παρ’ όλα αυτά ήταν ένα πολύ όμορφο και θεαματικό παιχνίδι αντάξιο της βαθμολογικής θέσης των δύο ομάδων».

Σχετικά με το επόμενο και εξίσου δύσκολο ματς, τούτη τη φορά εντός έδρας, απέναντι στον ΠΑΟ Κουφαλίων υπογράμμισε:

«Με την ισοπαλία κόντρα στον Ελευθεριακό συνεχίζουμε ένα πολύ καλό σερί θετικών αποτελεσμάτων και αυτό μας δίνει ακόμα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για να μπορούμε να δούμε τον αγώνα με τα Κουφάλια με περισσότερη αισιοδοξία και πίστη για τη νίκη».

Να σημειωθεί ότι γίνεται ένας αγώνας δρόμου από τους γιατρούς με τους οποίους συνεργάζεται το σωματείο, ώστε ο Γιώργος Βράκας να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και να αγωνιστεί στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟ Κουφαλίων. Τέλος, αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή του Κούπι, λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων.


Δεν υπάρχουν σχόλια: