ΣΙΝΕ

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

Μεθυσμένη γυναίκα αφήνει το αμάξι της όλο το βράδυ στο πάρκινγκ του μαγαζιού που διασκέδαζε. Το πρωί βρίσκει ένα ευχαριστήριο σημείωμα…

Αλκοόλ και οδήγηση δεν πάνε μαζί. 
Όταν ένα άτομο είναι υπό την επήρεια αλκοόλ, πολλά μπορούν να συμβούν.

Αμέτρητοι άνθρωποι έχουν σκοτωθεί...

σε τροχαία ατυχήματα που προκλήθηκαν από μεθυσμένους οδηγούς, και πλέον, οι περισσότεροι άνθρωποι γνωρίζουν τις καταστροφικές συνέπειες του ποτού.

Τελικά, είναι στο χέρι του οδηγού να αποφασίσει αν είναι σε θέση να οδηγήσει ή όχι. Πολλοί άνθρωποι θεωρούν τους εαυτούς τους πιο έτοιμους από όσο είναι πραγματικά.

Αλλά μια γυναίκα ήξερε ότι ήταν πάρα πολύ εξαντλημένη για να φτάσει στο σπίτι μόνη της, έτσι άφησε το αυτοκίνητό της στο πάρκινγκ του εστιατορίου.

Η Paula Grzelak-Schultz επέστρεψε αρκετές ημέρες αργότερα για να πάρει το αυτοκίνητό της, το οποίο ήταν σταθμευμένο μπροστά από το “Original Joe” στην Αλμπέρτα του Καναδά. Στο παρμπρίζ της, βρήκε ένα σημείωμα που στην αρχή σκέφτηκε ότι ήταν κλήση.

Το σημείωμα ήταν γραμμένο από τον διευθυντή, και έγινε viral για το θετικό μήνυμα που στέλνει!

Η Paula Grzelak-Schultz είχε επισκεφτεί το εστιατόριο Original Joe όταν αποφάσισε ότι ήταν πολύ εξαντλημένη για να οδηγήσει μέχρι το σπίτι της. Άφησε το αυτοκίνητό της σταθμευμένο μπροστά από το εστιατόριο. Όταν επέστρεψε λίγες ημέρες αργότερα για να το πάρει, παρατήρησε ένα χαρτί, το οποίο σκέφτηκε ότι ήταν κλήση.
Ήταν ένα σημείωμα από τον διευθυντή, που την ευχαριστούσε επειδή δεν οδηγεί όταν πίνει. Το σημείωμα έλεγε, “Απλά ήθελα να σας ευχαριστήσω που αφήσατε το αυτοκίνητο σας σταθμευμένο κατά τη διάρκεια της νύχτας. Δεν είμαι σίγουρος αν έχετε καταναλώσει ή όχι αλκοόλ στο εστιατόριο μας, αλλά θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε που δεν οδηγείτε όταν πιείτε.”

Το σημείωμα συνέχισε, “Έχετε από εμάς ένα κουπόνι για νόστιμες φτερούγες κοτόπουλου. Παρακαλώ δεχθείτε το ως ένα δώρο από μας για την υπευθυνότητά σας. Η ζωή είναι πολύτιμη, να έχετε ένα όμορφο Σαββατοκύριακο.”

Η Paula δημοσίευσε το σημείωμα στο Facebook, το οποίο έγινε γρήγορα viral παίρνοντας 14.000 αντιδράσεις και 7.500 κοινοποιήσεις.

Πολλοί άνθρωποι χειροκροτούν το εστιατόριο και την κίνηση του διευθυντή για την προώθηση της ασφαλούς οδήγησης μέσω της ανταμοιβής.


Τώρα, καλούν και τις άλλες επιχειρήσεις να δοκιμάσουν την ίδια μέθοδο για να ενθαρρύνουν τους πελάτες τους να μην πίνουν όταν οδηγούν!

diaforetiko

Δεν υπάρχουν σχόλια: