ΣΙΝΕ

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016

Tέλος ο Γιάννης Κουλίδης τον από Εορδαϊκό – Αναλαμβάνει ο Χ. Σαμαράς

Η προτελευταία θέση στην οποία έπεσε ο Εορδαϊκός έφερε εξελίξεις στην ομάδα από την οποία παραιτήθηκε ο μέχρι πρότινος προπονητής και τεχνικός διευθυντής Γιάννης Κουλίδης.
Ο κ. Κουλίδης στην επιστολή παραίτησης του αναφέρει τα παρακάτω:
«Από την πρώτη στιγμή που μου έγινε πρόταση από τον κύριο Λιάμη να αναλάβω το πόστο του τεχνικού διευθυντή στον ΕΟΡΔΑΙΚΟ πέρσι τον Αύγουστο και τώρα το πόστο του προπονητή όραμα μου ήταν o δημιουργία μιας δυνατής ομάδας και σε μεγαλύτερη κατηγορία όπως ήταν κάποτε.
Πέρσι είχα όντως ενεργό ρόλο στο σχηματισμό της ομάδας και είχαμε το γνωστό αποτέλεσμα.
Φέτος όμως μου ζητήθηκε να βοηθήσω μόνο στο πόστο του γενικού αρχηγού.
Όταν ανέλαβα την ομάδα σαν προπονητής στην έβδομη αγωνιστική η ομάδα είχε 6 βαθμούς. Η τετράδα αγώνων που θα ερχόταν ήταν Καβάλα εκτός Δόξα Δράμας εντός και δύο εκτός έδρας αγώνες με Παραλίμνιο και Καρδία.
Εγώ και τα παιδιά που ήταν διαθέσιμα κάναμε μεγάλη προσπάθεια να ανατρέψουμε την άσχημη βαθμολογική κατάσταση που ήταν η ομάδα.
Παρότι η διαφορά που έγινε στο αγωνιστικό κομμάτι ήταν φανερή  η έλλειψη των  έμπειρων παικτών της ομάδας μας ήταν η αιτία που δεν μας δεν απέφερε τα επιθυμητά αποτελέσματα.
Η διαφορά απόψεων στο κτίσιμο της ομάδας, με  έκανε να δηλώσω την παραίτηση μου στη διοίκηση.
Το σίγουρο είναι ότι εργάστηκα με πίστη , αφοσίωση και κυρίως την πεποίθηση ότι κάθε απόφασή μου ήταν  για το καλό της ομάδας.
Αυτό άλλωστε πρέπει να είναι το μοναδικό κριτήριο για όποιον έχει την τιμή να υπηρετεί έναν τόσο μεγάλο σύλλογο όπως  είναι ο ΕΟΡΔΑΙΚΟΣ.
Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους με στήριξαν όλο αυτό το διάστημα, την διοίκηση και τους συνεργάτες μου τον Χάρη τον Σαμαρά  τον  Γιώργο Μανώλα .
Επίσης τους φιλάθλους μας που μου έδειξαν τόση εμπιστοσύνη και αγάπη.,
Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες μας που αν και δουλέψαμε λίγο μαζί κάναμε ένα καλό σύνολο.
Τους εύχομαι τα καλύτερα στην προσπάθειά τους.
Κουλίδης Γιάννης
Πληροφορίες αναφέρουν ότι αντικαταστάτης του κ. Κουλίδη θα είναι ο μέχρι πρότινος βοηθός του Χάρης Σαμαράς.

Θεόφιλος Ηλιάδης
e-ptolemeos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: