ΣΙΝΕ

Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016

Βγάλτε χαρτομάντηλα: Αυτή είναι ίσως η πιο συγκινητική διαφήμιση των φετινών Χριστουγέννων (VIDEO)

Μπορούμε να πούμε ότι πραγματικά μας άγγιξε

Οι Χριστουγεννιάτικες γιορτές πλησιάζουν, αγαπητοί φίλοι, το κρύο γίνεται όλο πιο...

τσουχτέρο και η μοναξιά το ίδιο. Όπως κάθε χρόνο, οι εταιρίες προσαρμόζονται στο ιδιάζων χριστουγεννιάτικο-εορταστικο-νοσταλγικό κλίμα βγάζοντας στον αέρα ανάλογες διαφημίσεις.

Κάπου εδώ έρχεται και αυτό το διαφημιστικό του Pornhub, ονόματι “Lonely Night”, όπου υπόσχεται σε όλες τις μοναχικές καρδιές εκεί έξω πραγματικά λευκά Χριστούγεννα.

Στη διαφήμιση βλέπουμε κάμποσους μοναχικούς πρωταγωνιστές σε ένα σχεδόν Wes-Andersonικό Χριστουγεννιάτικο σκηνικό. Όλοι τους φαίνονται σχετικά μελαγχολικοί και σίγουρα αρκετά μόνοι. Μέχρι που ένας μερακλής Αϊ Βασίλης περνάει πάνω από την πόλη με το έλκηθρό του και χαρίζει σε όλα τα μοναχικά φιλαράκια μας premium account στο pornhub.

Η συνέχεια προφανώς δε μπορεί να παίξει στην τηλεόραση, αλλά τέλος πάντων, αντιλαμβανόμαστε όλοι ότι το στόρι έχει happy ending.

Το Pronhub έχει καταφέρει τον τελευταίο καιρό να πλασαριστεί ως το πιο συμπαθές προνογραφικό site, μετά από διαφημιστικές καμπάνιες, πρωταπριλιάτικα αστεία αλλά και φυσικά μετά την εξαιρετικά άβολη περσινή Χριστουγεννιάτικη Διαφήμιση. 

Μάλιστα, ο αντιπρόεδρος της Pornhub, Corey Price, δήλωσε ότι θέλουν να καθιερώσουν τις Χριστουγεννιάτικες διαφημίσεις για το τσοντοσάητ:

Μετά το περσινό διαφημιστικό μας σποτ, αποφασίσουμε ότι θέλαμε η Χριστουγεννιάτικη μας καμπάνια να γίνει ένα ορόσημο της εορταστικής σεζόν για όλη την οικογένεια.


πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: