ΣΙΝΕ

Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016

Ορκωμοσία νεοσυλλέκτων στο 586 - Μήνυμα Καμμένου προς τα Σκόπια από τα Γρεβενά (VIDEO)

Παρουσία του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016 στο 586 κέντρο εκπαιδεύσεως...
μηχανοποιημένου τάγματος πεζικού στρατόπεδο «Λ/ΓΟΥ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ» στα Γρεβενά η ορκωμοσία των νεοσυλλέκτων οπλιτών της 2016 ΣΤ’ ΕΣΣΟ από τον σεβασμιότατο Μητροπολίτη Γρεβενών κ.κ. Δαυίδ. Τον Πάνο Καμμένο, συνόδευε στην περιοδεία του στη Δυτική Μακεδονία, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Βασίλειος Τελλίδης.

Σε δηλώσεις του ο κ. Καμμενος τόνισε μεταξύ άλλων ότι η παρουσία των Ενόπλων Δυνάμεων θα ενισχυθεί στην Ήπειρο και στη Μακεδονία, και το 2017 θα είναι το έτος της Εθνοφυλακής όπου θα αποδοθούν και τα όπλα στους Εθνοφύλακες και θα υπάρχει συνεχής εκπαίδευση.

Νωρίτερα στην ομιλία του, έστειλε ως Υπουργός Εθνικής Άμυνας ξεκάθαρο μήνυμα και προς τους Σκοπιανούς γείτονες. ''Χάρη στις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις όλος ο ελληνικός λαός αισθάνεται ασφαλής. Δεν μας τρομάζουν απειλές, δεν μας τρομάζουν προκλήσεις. Είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε πρόκληση, υπερασπιζόμενοι την εθνική κυριαρχία και την εδαφική ακεραιότητα της χώρας μας. Εδώ, από τη Μακεδονία, τη μόνη Μακεδονία, την αληθινή Μακεδονία'', ανέφερε χαρακτηριστικά δεχόμενος τα συγχαρητήρια του κόσμου.
Στο τέλος ο κ. Καμμένος δεν παρέλειψε να δώσει τιμητική άδεια 7 ημερών στους νεοσύλλεκτους οπλίτες

Δείτε το βίντεο με τις Δηλώσεις του Υπουργού καθώς και το βίντεο από την ορκωμοσία και την παρέλαση των νεοσυλλέκτων


Δεν υπάρχουν σχόλια: