ΣΙΝΕ

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017

Α.Ε.Π. Βατολάκκου - Εορδαικός 1-3 = Μακ. Φούφα - Δόξα Προσκυνητών 0-1

Νίκη παραμονής για Εορδαϊκό

Σημαντικό βήμα για την παραμονή του έκανε ο Εορδαϊκός κερδίζοντας στα Λευκάδια τη τυπικά γηπεδούχο Α.Ε.Π. Βατολάκκου με 1-3.



Αντίθετα στην Αλεξάνδρεια ο τυπικά γηπεδούχους Φούφας για ακόμα ένα παιχνίδι έχασε αμέτρητες ευκαιρίες αλλά γκολ δεν έβαλε και έτσι η μπάλα τον τιμώρησε.

Πρέπει να σημειωθεί ότι τα 2 παιχνίδια έγιναν σε γήπεδα της Ημαθίας μετά από απόφαση της ΕΠΟ που προκάλεσε πολλά παράπονα ειδικά από την ομάδα των Γρεβενών.


Πολύτιμη νίκη που του εξασφαλίζει κατά μεγάλο ποσοστό την παραμονή πέτυχε ο Εορδαϊκός στα Λευκάδια απέναντι στη τυπικά γηπεδούχο Α.Ε.Π. Βατολάκκου.

Φάσεις και γκολ
17’ αυτογκόλ ο Κοτζατίσογλου 0-1
41’ Ασλανίδης 1-1
60’ Ιωαννίδης με πέναλτι 1-2
70’ Ιωαννίδης 1-3
72’ Δοκάρι ο Εορδαϊκός με τον Τσακανίκα

ΑΕΠ ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΥ: Νομικός, Χαλαζωνίτης, Τσιαρσιώτης, Νεστορόπουλος, Κοτζατίσογλου, Μπιζιώτας, Ζολώτας, Φάμπιο, Τζερεμές, Ζαχαριουδάκης, Ασλανίδης. 


ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ (Σαμαράς): Στόικος, Χαραλαμπίδης Μ., Τσοχαταρίδης (46’ Νικολαΐδης), Λιάμης, Σεκουλίδης, Μπαλίτσας, Τσακανίκας, Μαυρομματίδης, Ιωαννίδης, Λιάπτσης (46’ Καλογιαννίδης), Βλαδίκας (80’ Μάγγος).
Οι προγραμματισμένοι για τις 29/1/2017 αγώνες Νέστος Χρυσούπολης-Εορδαϊκός, ΑΟ Καρδίας-Αλμωπός Αριδαίας, μετατίθενται για την 01/02/2017.


Η μπάλα τον τιμώρησε για ακόμα ένα παιχνίδι
Στο ποδόσφαιρο για να κερδίσεις πρέπει να βάλεις γκολ. Όσες ευκαιρίες και να δημιουργήσεις αν δεν βάλεις γκολ το πολύ-πολύ να πάρεις την ισοπαλία.

Ο Φούφας για 2ο συνεχόμενο παιχνίδι δημιούργησε αλλά και έχασε πάρα πολλές ευκαιρίες όπως και στη Χαλάστρα αλλά γκολ δεν έβαλε.

Και έτσι για 2ο συνεχόμενο παιχνίδι δεν πήρε ούτε τους 3 βαθμούς που δικαιούταν αλλά ούτε καν το βαθμό αφού οι Προσκυνητές στο μοναδικό σουτ που πήγε εστία σκόραρε και πήρε ένα «χρυσό» τρίποντο.

Στην ουδέτερη Αλεξάνδρεια (ελέω Ε.Π.Ο. που τον εξόρισε με το έτσι θέλω) ο Μακεδονικός σε ένα κάκιστο αγωνιστικό χώρο μπήκε πολύ δυνατά και στο 11ο σέντρα Σιδηρόπουλου κεφαλιά από το Τσικόπουλο διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Πέρτσας. Το εκτέλεσε ο Τοπάλης κεφαλιά του Τζουβάρα έδιωξε πάνω στη γραμμή ο Λέφης.

Στο 18ο Καλό σουτ με τον Τσόμπο αλλά διώχνει και πάλι ο Περτσάς. Στη συνέχεια οι αμυντικοί διώχνουν σε κόρνερ το οποίο το εκτελεί πάλι ο Τοπάλης για να διώξει στη γραμμή ο Πέρτσας.

Στο 24ο νέα μεγάλη ευκαιρία για τον Μακεδονικό με τετ α τετ από το Τακίδη με τον Περτσά να αντιδρά και πάλι εντυπωσιακά και να κρατά το 0-0, αφού στην προσπάθεια του να αποκρούσει συγκρούστηκε και με τον αντίπαλο.

Στο 32ο Ο Τόπαλης βγήκε σε τετ α τετ, αλλά αντί να πλασάρει αμέσως πέρασε τον τερματοφύλακα αλλά το πλασέ του έδιωξε πάνω στη γραμμή ο Λειβαδιώτης/

Στο 41ο νέα πολύ μεγάλη ευκαιρία για το Φούφα με το Τοπάλη ολομόναχος απέναντι στον Πέρτσα να σουτάρει αλλά το τελευταίος να κρατά το 0.

Στο 44ο σουτ του Χάιτα νέα απέκρουση του Πέρστα σε ένα ημίχρονο όπου μόνο μια ομάδα υπήρχε στο γήπεδο.

Στο 60ο ο Χάιτας μετά από πάσα του Τοπάλη φεύγει μόνος απέναντι στον Πέρτσα αλλά δεν μπόρεσε να το νικήσει.

Στο επόμενο λεπτό σουτ του Τρίχα πέρασε άουτ και στο 79ο το σουτ του ίδιου από το ύψος του πέναλτι, «έγλειψε» το κάθετο δοκάρι και έφυγε άουτ.

Στο 80ο κόκκινη κάρτα στον Πιρίτσαους του Μακεδονικού και από εκεί και μετά οι φιλοξενούμενοι πήραν μέτρα στο γήπεδο και στο 89ο ο Κατσαρός θα βγάλει σε θέση τετ-α-τετ τον Βάσκο που θα πλασάρει εύστοχα για το 0-1.

Μακεδονικός Φούφα: Παπαδόπουλος, Τακίδης, Τσόμπο (46ο Χατζηρούμπης), Τσακαλίδης, Σιδηρόπουλος, Μόσχος, Χάιτας, Πιρίτζαους, Τζουβάρας, Τσικόπουλος (68ο Δούφας), Τοπάλης.

Δόξα Προσκυνητών: Περτσάς, Δημητριάδης , Κελεσίδης, Λειβαδιώτης, Λεφής, Δραγανίδης, Κατσαρός (90οΚαμζέλας), Βάσκος, Ιωαννίδης (91ο Καραγιαννίδης), Κασιώτης.


Δεν υπάρχουν σχόλια: