ΣΙΝΕ

Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2017

Συνέλαβαν 11χρονο για ένα... σκίτσο!!!

Ένα 11χρονο αγόρι συνέλαβαν οι αστυνομικές αρχές στην Arvada του Colorado των Ηνωμένων Πολιτειών επειδή ζωγράφισε σε χαρτί μια...
φιγούρα να κρατάει ένα όπλο και να σημαδεύει τέσσερις άλλες φιγούρες, γράφοντας από πάνω «οι δάσκαλοι πρέπει να πεθάνουν».
Οι άνδρες της αστυνομίας πήγαν στο σπίτι του μικρού, του φόρεσαν χειροπέδες, τον οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα, όπου του έβγαλαν φωτογραφία, του πήραν δαχτυλικά αποτυπώματα και στη συνέχεια τον έβαλαν σε κελί.

Ο ανήλικος που πάσχει από μια ανωμαλία που του προκαλεί προβλήματα στον χαρακτήρα, βρίσκεται αντιμέτωπος με την κατηγορία ανάρμοστης συμπεριφοράς μεταξύ μαθητών και καθηγητών.

Ο θεραπευτής που τον παρακολουθεί του είχε ζητήσει να κάνει σκίτσα κάθε φορά που αισθάνεται εκνευρισμένος, αντί να ενοχλεί την τάξη του. Όταν ζωγράφισε αυτό το σκίτσο σε ένα χαρτί αισθάνθηκε πολύ καλύτερα και το πέταξε στα σκουπίδια. Ένας δάσκαλός του όμως το μάζεψε και το πήγε στο γραφείο του διευθυντή.

Αν και το σχολείο γνώριζε καλά το πρόβλημα του παιδιού και τον έστειλε πίσω στην τάξη ενημερώνοντας φυσικά τους γονείς, το ίδιο βράδυ η αστυνομία εισέβαλε στο σπίτι του και τον συνέλαβε χωρίς καν να επιτρέψει στους αναστατωμένους γονείς να τον συνοδέψουν μέχρι το τμήμα.
Αφότου το αγόρι ομολόγησε πως έκανε αυτή τη ζωγραφιά μόνο και μόνο για να διώξει τον θυμό του και πως δεν είχε σκοπό να βλάψει κανέναν από τους δασκάλους του, τότε τον άφησαν να επιστρέψει σπίτι του. «Φοβήθηκα ότι θα με βάλουν φυλακή και δεν θα πήγαινα ποτέ ξανά σπίτι μου» είπε έντρομος ο μικρός στους γονείς του.

Ο 11χρονος αυτή τη στιγμή είναι ελεύθερος με αναστολή και αν όλα πάνε καλά οι κατηγορίες θα αποσυρθούν σύντομα, λένε από την αστυνομία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: