ΣΙΝΕ

Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017

Τα πιο σέξι «ατυχήματα» τηλεπαρουσιαστριών για το 2016

Η ζωντανή τηλεόραση ως γνωστόν έχει τα ρίσκα της, και τα «ατυχηματάκια» με την γκαρνταρόμπα είναι σίγουρα ένα από αυτά. Η εφημερίδα Mirror συγκέντρωσε τις πιο...
αξιομνημόνευτες στιγμές από το 2016, κατά τις οποίες γοητευτικές ρεπόρτερ, παρουσιάστριες καιρού και καλεσμένες εκπομπών αποκάλυψαν στο κοινό περισσότερα απ' ότι έπρεπε, είτε επιδεικνύοντας υπερβάλλοντα ζήλο (όπως στο παράδειγμα της ρεπόρτερ που βουτά με ορμή στη θάλασσα) είτε επειδή διάλεξαν το τελείως λάθος ρούχο για κάποια δραστηριότητα (τα πηδηματάκια με βαθύ ντεκολτέ δεν είναι ποτέ καλή ιδέα). 
Το βίντεο με την ανασκόπηση των λάθος στιλιστικών επιλογών που έκαναν viral τις όμορφες αυτές κυρίες τις τηλεόρασης περιλαμβάνει ακόμα μια παρουσιάστρια καιρού που διάλεξε τελείως λάθος χρώμα για να σταθούν μπροστά στο green screen, μια συνάδελφό της που ξεκίνησε το δελτίο με βραδινό αποκαλυπτικό φόρεμα, για να την «κουκουλώσουν» λίγο αργότερα με μια ζακέτα και μια άκρως αποκαλυπτική εμφάνιση με σορτσάκι, ροζ τιραντάκι και... τα πάντα στη φόρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: