ΣΙΝΕ

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017

Ερχεται ξανά: Νέα ψυχρή εισβολή από τις 26 Γενάρη με χιόνια και στην Αθήνα (δείτε τους χάρτες)

Είναι γεγονός... Ο φετινός χειμώνας είναι αποφασισμένος να γράψει ιστορία στην Ελλάδα, καθώς φέρνει τη μια ψυχρή εισβολή μετά την άλλη στη χώρα μας.


Νέο ψυχρό μέτωπο από τις 26 Γενάρη «σκάει» στα προγνωστικά μοντέλα, φέρνοντας και πάλι χιονοπτώσεις σχεδόν σε όλη τη χώρα, ακόμα και στην Αθήνα, υπό προϋποθέσεις...

Η νέα αυτή ψυχρή εισβολή δεν έχει ακόμα «κλειδώσει», καθώς το κύριό της μέτωπο κατευθύνεται, σύμφωνα με τα σημερινά προγνωστικά στοιχεία, προς την Τουρκία. Ομως, ακόμα και με αυτή την κατεύθυνση, το κρύο στην Ελλάδα, στο σύνολο της ηπειρωτικής χώρας θα είναι και πάλι τσουχτερό, ενώ από τις 29 του Γενάρη και μετά δείχνει να... κατεβαίνει από την Ρωσία νέα Αριάδνη, χωρίς ακόμα να μπορεί κανείς να μιλήσει με σιγουριά για το πού θα «χτυπήσει», με θερμοκρασίες μέχρι και δέκα βαθμούς υπό του μηδενός στη Βόρεια Ελλάδα, βραδινές και πρώτες πρωινές ώρες.

Είναι, λοιπόν, σαφές πως ο χειμώνας είναι ακόμα μπροστά μας και θα ταλαιπωρήσει πολλές περιοχές της χώρας που ήδη έχουν πληγεί από σφοδρές χιονοπτώσεις, ενώ σε λίγο καιρό θα πρέπει να αρχίζουν οι μετεωρολόγοι να αναζητούν και τα στατιστικά στοιχεία για το πότε είχε εμφανιστεί ανάλογη... διάρκεια με συνεχείς χιονοκαιρίες να πλήττουν το μεγαλύτερο μέρος της πατρίδας μας.

Δείτε τους χάρτες με το κρύο που κατεβαίνει από τη Ρωσία τις επόμενες μέρες


Δεν υπάρχουν σχόλια: