ΣΙΝΕ

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017

Νεκρό βρέθηκε το 6χρονο αγοράκι που αγνοούνταν στην Κομοτηνή

Tραγικό τέλος στην εξαφάνιση του 6χρονου αγοριού που αγνοούνταν από χθες στην Κομοτηνή.

Ο 6χρονος...

Μεχμεταλή Σεζάλ, βρέθηκε νεκρός πριν από λίγη ώρα και όλες οι αρχές βρίσκονται στο σημείο για να εξετάσουν την υπόθεση. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το πτώμα το μικρού αγοριού εντοπίστηκε πίσω από μια πολυκατοικία, κοντά στο σπίτι του. Το άτυχο αγοράκι ήταν κουφό, κάτι που επισημάνθηκε από τις αρχές και το Χαμόγελο του Παιδιού στις ανακοινώσεις τους.

Η εξαφάνιση του 6χρονου είχε δηλωθεί στις Αρμόδιες Αρχές χθες το βράδυ. Ο Σεζάλ εξαφανίστηκε στις 22/01/2017 και ώρα 21:30 από την περιοχή Αλάν Κουγιού, της Κομοτηνής.

Η εξέταση της υπόθεσης είναι σε εξέλιξη και σε λίγη ώρα αναμένονται ανακοινώσεις και δελτίο τύπου από την αστυνομία.

πηγη

Δολοφονία από 15χρονο εξετάζουν οι αρχές για το 6χρονο αγοράκι στην Κομοτηνή

Πριν από λίγη ώρα βρέθηκε το πτώμα του 6χρονου παιδιού που είχε εξαφανιστεί στην Κομοτηνή. Σύμφωνα με πληροφορίες, εξετάζουν την δολοφονία από 15χρονο.

Όπως γράφει, το fonitisrodopis.gr, ο άτυχος μικρός βρέθηκε δολοφονημένος σε εγκαταλειμμένο σπίτι στο κέντρο της πόλης. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το παιδί βρέθηκε νεκρό σε απόσταση περίπου διακοσίων μέτρων από το σημείο της εξαφάνισής του, ενώ πηγές από την αστυνομία αναφέρουν ότι έχει προσαχθεί ένας 15χρονος ως ύποπτος. 
Για τον 15χρονο προσαχθέντα υπάρχουν πληροφορίες ότι κατά το παρελθόν είχε αποπειραθεί να βιάσει ένα παιδάκι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: