ΣΙΝΕ

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

Γιατί λέτε να δίνουν χιλιάδες δολάρια στο παλικάρι τούτο, για να παίξει σε τσόντες;

Μία εταιρεία παραγωγής τολμηρών ταινιών προσφέρει ένα εκατομμύριο ευρώ στον πακιστανικής καταγωγής από το Εδιμβούργο, Μοχάμεντ Αμπάντ προκειμένου να...
αφήσει το επάγγελμα του φύλακα και να γίνει… τσοντοστάρ!!!

Βιονικό πέος, μήκους 20 εκατοστών, το οποίο δημιουργήθηκε από ιστό του χεριού του και λειτουργεί με το πάτημα ενός κουμπιού, εμφυτεύτηκε σε 43χρονο Βρετανό. Ο Μοχάμεντ Αμπάντ, που έχασε το δικό του γεννητικό όργανο σε ηλικία μόλις έξι ετών εξαιτίας ενός φρικιαστικού αυτοκινητικού ατυχήματος, χρειάστηκε να υποβληθεί σε δεκάδες επεμβάσεις για να ανακτήσει τον ανδρισμό του.
Ο παρθένος άντρας μπορεί πια να έχει τη σεξουαλική ζωή που πάντα ονειρευόταν χάρη στους χειρουργούς του University College του Λονδίνου. Εκείνοι τού τοποθέτησαν το σεξουαλικό όργανο που περιλαμβάνει δύο σωλήνες οι οποίοι γεμίζουν με υγρά από το στομάχι του και επιτρέπουν τη στύση.
Η όλη διαδικασία ξεκινάει με το πάτημα ενός κουμπιού που συνδέεται με το όσχεό του, ενώ ένας άλλος διακόπτης αδειάζει το πέος μετά την ολοκλήρωση της επαφής.

Τρία χρόνια
Η διαμόρφωση του πέους αλλά και η συγκόλλησή του ήταν μια διαδικασία που πήρε τρία χρόνια, με τους γιατρούς να χρησιμοποιούν δέρμα και λίπος από τον βραχίονά του για να δημιουργήσουν την πιο φυσική εμφάνιση του οργάνου, η εμφύτευση του οποίου έγινε σε μια επέμβαση διάρκειας 11 ωρών.
Το 2013, όταν είχε γίνει το πρώτο σκέλος της διαδικασίας προσκόλλησης του 20 εκατοστών πέους του, το ένιωθε μουδιασμένο στο ερέθισμα της αφής. Τώρα τα πράγματα φαίνεται να έχουν αλλάξει προς το καλύτερο.
«Οταν θες να αρχίσει η δράση, πατάς τον διακόπτη του on. Οταν τελειώνεις, πατάς ένα άλλο κουμπί. Διαρκεί δευτερόλεπτα» 
δήλωσε ο Αμπάντ στην εφημερίδα «Sun» προσθέτοντας με νόημα: «Κάποιες κυρίες μπορεί να θέλουν να το δοκιμάσουν».
Ο Αμπάντ, που έχασε το μόριό του σε τροχαίο όταν ήταν έξι ετών, δουλεύει επτά ημέρες την εβδομάδα. Τώρα όμως η εταιρεία «Μπανγκμπρος», μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής ταινιών ενηλίκων στον κόσμο, του έκανε μία αρκετά γενναιόδωρη προσφορά με την προυπόθεση όμως να πετάξει τα ρούχα του συμμετέχοντας σε ροζ ταινίες.

Ο παραγωγός της εταιρείας «Μπανγκμπρος», Κόλιν Ράι, επικοινώνησε με την ιστοσελίδα «Daily Star» αφότου διάβασε την ιστορία του Αμπάντ.
«Ενδιαφερόμαστε πολύ για τον άνθρωπο αυτό.
Το πακέτο που διαθέτει είναι μοναδικό. Θα μπορούσαμε να κάνουμε μαζί του μία συμφωνία ύψους 10 χιλιάδων δολαρίων, 25 χιλιάδων δολαρίων ή ακόμα και συμφωνία ύψους ενός εκατομμυρίου δολαρίων», επισημαίνει ο Κόλιν Ράι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: