ΣΙΝΕ

Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017

ΡΩΣΙΔΑ ΚΑΛΛΟΝΗ “ΞΕΖΟΥΜΙΖΕ” ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ!!!

Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, τρεις και η κακή του μέρα λέει η γνωστή παροιμία και αυτό επαληθεύτηκε απόλυτα στην περίπτωση γνωστού Πατρινού φαρμακοποιού ο οποίος...
είχε πραγματικό σαράκι με μία Ρωσίδα καλλονή.

Μόνο που τον είχε αντιληφθεί η γυναίκα του η οποία αποφάσισε να του… στήσει παγίδα για να τον πιάσει στα πράσα όπως διαβάζουμε στο dete.gr. Και πέτυχε τον σκοπό της το προηγούμενο Σάββατο, οπότε όχι μόνο βρήκε τον σύζυγό της με την αλλοδαπή στο κρεβάτι, αλλά τον έπιασε μαζί και με άλλους δύο φίλους του με τους οποίους μοιραζόταν την πανύψηλη Ρωσίδα! Ο εν λόγω φαρμακοποιός εκμεταλλευόταν την εβδομαδιαία απουσία της συζύγου του και των παιδιών τους. Κι αυτό διότι η σύζυγος συνήθιζε να παίρνει τα παιδιά και να πηγαίνουν για σαββατοκύριακο στους γονείς της σε ορεινό χωριό της Αχαΐας. Μάλιστα τις περισσότερες φορές έφευγαν από Παρασκευή απόγευμα και επέστρεφαν Δευτέρα, μιας και η σύζυγος δεν έχει ιδιαίτερες επαγγελματικές υποχρεώσεις. Έτσι, ο φαρμακοποιός έβρισκε την ευκαιρία να κάνει τη ζωή του και να απολαμβάνει τις βραδινές βόλτες με τους φίλους του. Μέχρι που επισκέφθηκε ένα μπαράκι της Πάτρας και εκεί γνωρίστηκε με τη νεαρή «καυτή» Ρωσίδα. Λέγεται μάλιστα ότι συμφώνησε τη μεγαλύτερη τιμή ώστε να μπορεί να την έχει κάθε εβδομάδα για όλο το σαββατοκύριακο. Και άτομα που γνωρίζουν παραμέσα την περίπτωση, λένε ότι είχε αποδεχθεί να δίνει… 600 ευρώ την εβδομάδα ώστε να έχει όλη νύχτα μαζί του τη Ρωσίδα!


Τον παρακολούθησε η σύζυγος...
Εκείνο που προφανώς δεν είχε υπολογίσει ,ήταν πως η σύζυγός του θα έπαυε να έχει ήσυχο το κεφάλι της και θα προκαλούσε τις υποψίες της η απότομη αλλαγή στη συμπεριφορά του. Και όντως αυτό ακριβώς συνέβη, με αποτέλεσμα το προηγούμενο Σάββατο η γυναίκα του να «στήσει» ολόκληρη επιχείρηση. Συμπεριφέρθηκε φυσιολογικά στον άνδρα της και προσποιήθηκε ότι έφευγε για το χωριό μαζί με τα παιδιά. Μόνο που τα παιδιά τα μετέφερε τελικά στο σπίτι μιας φίλης της και η ίδια γύρισε στη μονοκατοικία της για να ανακαλύψει την αλήθεια!


Τους έπιασε σε… ομαδικό!
Η έφοδος της συζύγου στο σπίτι έγινε λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα και συνδυάστηκε από επεισόδιο που ξεσήκωσε όλη τη γειτονιά. Και δεν ήταν μόνο το ότι επιβεβαιώθηκαν οι υποψίες της γιατί έπιασε στα πράσα τον άνδρα της στο κρεβάτι με την αλλοδαπή. Ήταν και το γεγονός ότι βρέθηκε αντιμέτωπη με μία… ομαδική συνεύρεση με την Ρωσίδα και τη συμμετοχή και δύο επιστήθιων φίλων του άνδρα της. Των οποίων γνώριζε τις συζύγους οι οποίες με τη σειρά τους ενημερώθηκαν άμεσα για το περιστατικό… Όσο για το ζευγάρι, η σύζυγος πήγε ήδη σε δικηγόρο και είναι ανένδοτη παρά τα παρακάλια του συζύγου ώστε να μην κινήσουν διαδικασίες έκδοσης διαζυγίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις