ΣΙΝΕ

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017

Η Γυναίκα του ήταν Πάντα Κουρασμένη και δεν είχε Όρεξη για… Όταν έβαλε μία Κρυφή Κάμερα, δεν Πίστευε στα Μάτια του!

«Ποιος κουβαλάει μεγαλύτερο βάρος; Οι άντρες ή οι γυναίκες;» 


Η παρακάτω ταινία μικρού μήκους, η οποία δημιουργήθηκε για το...
«Itsumo-Arigato-Project» (Σε-ευχαριστώ-πάντα) από την Kao Corporation στην Ιαπωνία, ξεκινάει με αυτή την ερώτηση.

Πολλοί υποθέτουν ότι είναι το ισχυρό φίλο: οι άντρες. Ναι, ίσως σε μια οικογενειακή εκδρομή ο μπαμπάς να κουβαλάει το μεγαλύτερο βάρος, τη μεγαλύτερη σακούλα με τα ψώνια ή το παιδί στην αγκαλιά του. Αλλά μια Δευτέρα, μια Τρίτη, ή μια άλλη κανονική ημέρα;

Μια έρευνα 100 ανδρών και γυναικών στους δρόμους του Τόκιο αποκάλυψε ότι οι γυναίκες κουβαλούσαν φορτία βάρους 7,2 κιλών, διπλάσια σε βάρος από τα φορτία των ανδρών που κυκλοφορούν καθημερινά στην πόλη. 18% των γυναικών που ερωτήθηκαν κουβαλούσαν πάνω από 15 κιλά βάρος.

Για να τονίσουν το γεγονός ότι οι γυναίκες γενικά κουβαλάνε μεγαλύτερα φορτία, η ταινία δείχνει τη μέρα μιας νεαρή μητέρας στο Τόκιο με τον άντρα της και το γιο της. Ο άντρας της την παρακολουθεί κρυφά μέσα από ένα βανάκι, αλλά μένει άφωνος όταν ανακαλύπτει τι συμβαίνει όταν αυτός βρίσκεται στη δουλειά.

Εσείς ξέρετε πως περνάει ο σύντροφος σας τη μέρα του; Αυτός ο άντρας φάνηκε να εκπλήσσεται από αυτά που κάνει η γυναίκα του από το πρωί ως αργά το βράδυ.

Πολλές φορές θεωρούμε δεδομένα πράγματα για τα οποία θα έπρεπε να είμαστε ευγνώμονες. Ένα απλό «ευχαριστώ» μια στο τόσο βοηθάει στο να δείξουμε την υποστήριξη μας στους άλλους. Πότε ήταν η τελευταία φορά που ευχαριστήσατε κάποιον αγαπημένο σας;

nataleme

Δεν υπάρχουν σχόλια: