ΣΙΝΕ

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017

Παχύσαρκη γυναίκα πέφτει από το σκουτεράκι και τα τρολ του διαδικτύου την χλευάζουν ασύστολα. Η απάντησή της; Η καλύτερη!

Είναι η γυναίκα που εμφανίζεται σε ένα meme που έχει γίνει viral σε όλο το Διαδίκτυο και μοιράστηκε σε όλο τον κόσμο.

Αλλά τώρα...

η Jennifer Knapp Wilkinson αποκαλύπτει την αλήθεια πίσω από την εικόνα που την δείχνει να πέφτει από το σκουτεράκι της σε κατάστημα Walmart.

Η εικόνα εμφανίστηκε σε μια δημοφιλή ιστοσελίδα που γελοιοποιεί τους πελάτες των καταστημάτων Walmart.

Τώρα, τέσσερα χρόνια μετά τη λήψη αυτής της φωτογραφίας, η Knapp Wilkinson μιλάει για εκείνη τη μέρα και μοιράζεται την σοκαριστικές επιπτώσεις της γελοιοποίησής της, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν είναι ποτέ εντελώς άκακο να κοροϊδεύεις κάποιον».

Η 39χρονη μητέρα δύο παιδιών δηλώνει ότι ακόμα υποφέρει από παχυσαρκία και παλεύει να χάσει βάρος, εξαιτίας της κατάστασης του νωτιαίου μυελού της, του άγχους και μετα-τραυματικού στρες.

Μιλώντας στη Daily Mail, η Knapp Wilkinson, από το Μιζούρι των ΗΠΑ, αναφέρει ότι ανακάλυψε τη φωτογραφία όταν την είδε η αδερφή της και την ρώτησε αν είναι εκείνη.
Διάβασε τα εκατοντάδες σκληρά και κοροϊδευτικά σχόλια για την παχυσαρκία της.

«Το χειρότερο σε αυτή τη φωτογραφία είναι ότι πιστεύουν ότι μια παχύσαρκη γυναίκα έπεσε επειδή ήταν πολύ τεμπέλα για να σηκωθεί. Πάσχω από μια πάθηση στη σπονδυλική στήλη που λέγεται σπονδυλολίσθηση. Τα πιο κοινά συμπτώματα είναι το αίσθημα αδυναμίας που σχετίζεται με την παρατεταμένη ορθοστασία ή το περπάτημα.»

Στην περίπτωσή μου, όσο περισσότερο στέκομαι, τόσο πιο αδύναμα γίνονται τα πόδια μου. Πέφτω εξαιτίας αυτής της πάθησης.»

Η Knapp Wilkinson ψώνιζε στο κατάστημα, όταν έπεσε από το σκουτεράκι της και πονούσε αφόρητα.

«Και οι δύο γονείς μου είχαν αυτή τη πάθηση και οι δύο έκαναν εγχειρήσεις στην πλάτη σε νεαρή ηλικία. Έτσι υπάρχει πιθανότητα τα παιδιά μου να έχουν κληρονομήσει την ίδια ασθένεια.»

Ντρόπιασε όσους την κορόιδεψαν για την παχυσαρκία της, εξαιτίας της τεμπελιάς της, λέγοντας πως αυτή η φωτογραφία θα είναι μια παντοτινή υπενθύμιση για το πιο «χαμηλό σημείο» στη ζωή της.

Η μητέρα θέλει ο κόσμος να συνειδητοποιήσει ότι «οι χοντροί είναι και αυτοί άνθρωποι» και έχουν ανάγκη από συμπόνοια και σεβασμό, όπως κάθε άνθρωπος.

Παρόμοιες περιπτώσεις έχουν συμβεί με την 27χρονη Lizzie Velasquez, που πάσχει από μια σπάνια γενετική πάθηση, που υπερασπίστηκε τον εαυτό της όταν ένα απάνθρωπο meme την κορόιδευε για την εμφάνισή της.

Και ο 27χρονος Kyle Craven, έγινε meme, όταν μια σχολική φωτογραφία του μετατράπηκε σε κοροϊδευτικό meme για ατυχίες.

«Μπορείτε να μη βλέπετε τις αναπηρίες μου, αλλά υπάρχουν. Έτσι την επόμενη φορά που θα δείτε φωτογραφίες που κοροϊδεύουν άλλους ανθρώπους, να θυμάστε ότι δεν γνωρίζετε τίποτα γι” αυτούς τους ανθρώπους ή τι αντιμετωπίζουν σε καθημερινή βάση,» προσθέτει η Wilkinson.

Δεν υπάρχουν σχόλια: