ΣΙΝΕ

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

Κύριε δικαστά, ένα κοράκι έφαγε την κλήση, αλήθεια σας λέω…

Αληθινά πρωτότυπο ως δικαιολογία, αλλά συνέβη στην πραγματικότητα!

Τα πουλιά γίνονται συχνά μπελάς για τους αυτοκινητιστές, όμως κυρίως με τις...

κουτσουλιές τους. Αυτές μπορεί να έχουν κόστος, αλλά μακροπρόθεσμα, αφού σου χαλάνε το χρώμα του αυτοκινήτου.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση όμως, το κόστος για τον οδηγό του αυτοκινήτου θα πρέπει να πληρωθεί πολύ πιο άμεσα.

Ο Καναδός της ιστορίας μας είχε παρκάρει παράνομα το αυτοκίνητό του σε δρόμο του Yellowknife, και του έκοψαν κλήση. Ως συνήθως, την μάγκωσαν κάτω από τον καθαριστήρα, αλλά το χαρτί που ανέμιζε τράβηξε την προσοχή ενός κόρακα.

Το πουλί μπορεί να ήταν μετενσάρκωση δικηγόρου ή απλά να πεινούσε. Το γεγονός είναι πάντως ότι πήρε την κλήση με το ράμφος του, την κομμάτιασε, και –όπως έγραψε στο Twitter η γυναίκα που βιντεοσκόπησε τη σκηνή– έφαγε το μεγαλύτερο μέρος της.

Και τι έγινε; – θα πείτε. Θα σας θυμίσουμε ότι αν πληρώσεις την κλήση μέσα σε μία εβδομάδα, τότε γλιτώνεις το μισό πρόστιμο. Ο οδηγός μας λοιπόν θα το πληρώσει ολόκληρο.

Έχει βέβαια το δικαίωμα να πάει στα δικαστήρια, αλλά τι θα πει; Οι δικαιολογίες του τύπου «Κύριε, ο σκύλος μού έφαγε το τετράδιο», δεν έπιαναν ούτε στο Δημοτικό…

Ο δήμος του Yellowknife πάντως λέει ότι τα προβλήματα με τα κοράκια στην πόλη δεν είναι ασυνήθιστα. Μόνο μέσα στο 2016, τα άτακτα αυτά πουλιά έγιναν αιτία για δύο γενικές διακοπές ρεύματος. Στη μία μάλιστα από αυτές, το φλεγόμενο από την ηλεκτροπληξία κοράκι έβαλε και φωτιά σε δάσος!


πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: