ΣΙΝΕ

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017

Η απόλυτη φρίκη: Έβαλε το σύντροφό της να βιάσει και να τεμαχίσει την κόρη της ενώ αυτή αυνανιζόταν

Αδυνατεί να συλλάβει υγιής νους τη φρικιαστική υπόθεση βιασμού και άγριας δολοφονίας μιας 14χρονης στην Πενσιλβάνια των ΗΠΑ από την ίδια της τη μητέρα και...
το σύντροφό της, προκειμένου να ικανοποιήσουν τις αρρωστημένες σεξουαλικές τους ορέξεις.

Η Grace Packer, τη στιγμή της υιοθεσίας της, δεν φανταζόταν ούτε στο χειρότερο εφιάλτη της πως θα ζούσε μαρτυρικές στιγμές στα αδίστακτα χέρια της μη-τέρας της, Sara, και του συντρόφου της, Jacob Sullivan, οι οποίοι όπως αποδείχθηκε, έθεταν σε εφαρμογή ένα τερατώδες σχέδιο ενός χρόνου, προκειμένου να κάνουν πραγματικότητα την αποτρόπαια φαντασίωσή τους.

Τον περασμένο Ιούλιο το ζευγάρι αποφάσισε έτσι πως είχε φθάσει η ώρα να ικανοποιήσει τα φρικαλέα σεξουαλικά ένστικτά του στο κορμάκι της ανήλικης που αντιμετώπιζε κάποιου είδους αναπηρία. Η μητέρα έβαλε το σύντροφό της να βιάσει την κόρη της, αφού της έδωσαν σκληρά ναρκωτικά, ενώ εκείνη κοιτούσε και αυνανιζόταν αντλώντας ικανοποίηση!

Δεν σταμάτησαν μάλιστα εκεί, καθώς όταν τελείωσαν έδωσαν στο άτυχο κοριτσάκι χάπια, αφήνοντάς το να ξεψυχήσει από ασφυξία στη σοφίτα του σπιτιού τους.

Απογοητευμένος ωστόσο ο Sullivan που η 14χρονη ανέπνεε ακόμα την επόμενη ημέρα, την άρπαξε από το λαιμό και τη στραγγάλισε! Ακολούθως έθαψε το άψυχο κορμάκι της σε γατοτροφή και το παράτησε, για να επιστρέψει τέσσερις μήνες (!) αργότερα μαζί με τη σύντροφό του και νέο φρικαλέο σχέδιο.

Συγκεκριμένα, στα μέσα του Οκτώβρη και αφού το σατανικό ζευγάρι δεν είχε δηλώσει την εξαφάνιση της Grace καθώς εισέπραττε επίδομα 712 δολάρια το μήνα, τεμάχισαν τη σορό της με ένα πριόνι, ενώ πέταξαν τα κομμάτια της σε έναν επαρχιακό δρόμο (δυο ώρες βόρεια της Φιλαδέλφεια).

Τα μακάβρια ευρήματα, ανακαλύφθηκαν ανήμερα του Halloween από δυο κυνηγούς στην περιοχή, ενώ η αστυνομία ξεκίνησε αμέσως έρευνα ξετυλίγοντας το κουβάρι της σοκαριστικής υπόθεσης, αφού η Grace ταυτοποιήθηκε από τα δόντια.

Η μητέρα υποστήριξε αρχικά στις Αρχές ότι η ανήλικη κόρη της το είχε σκάσει κλέβοντας 300 δολάρια. Όταν όμως της ζήτησαν μια φωτογραφία της για να τους βοηθήσει στην έρευνα, εκείνη απάντησε πως θα τους έστελνε στο τμήμα, κάτι που δεν έκανε ποτέ, με αποτέλεσμα να κινήσει υποψίες. Λίγο μετά, οι αστυνομικοί εντόπισαν το πριόνι με το οποίο έγινε ο διαμελισμός, καθώς και ανταλλακτικά του στην κατοχή του Sullivan.

«Ήθελαν να πραγματοποιήσουν μια σεξουαλική φαντασίωση βιασμού και δολοφονίας, ενώ η Grace Packer ήταν το αντικείμενό της», επιβεβαίωσε ο Matthew D. Weintraub από την Εισαγγελία του Bucks County, συμπληρώνοντας: «Μετά τη δολοφονία της συνέχισαν να υποστηρίζουν ότι είναι ζωντανή για να εισπράττουν το επίδομα λόγω αναπηρίας της Grace».

Την Κυριακή, ο Sullivan καταδικάστηκε για την απαγωγή, το βιασμό και τη δολοφονία της 14χρονης, ενώ λίγες ώρες αργότερα ακολούθησε και η καταδίκη της Sara Packer για ανθρωποκτονία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: