ΣΙΝΕ

Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2017

Αεροσυνοδοί αποκαλύπτουν τα πιο σοκαριστικά πράγματα που συμβαίνουν σε μία πτήση (και δεν θα έπρεπε να γνωρίζεις)

Τα πιο απίστευτα μυστικά γι' αυτά που συμβαίνουν σε μία αεροπορική πτήση αποκάλυψαν αεροσυνοδοί και εργαζόμενοι διάφορων αεροπορικών εταιριών στον...
ιστότοπο Reddit.

H συνομιλία στο Reddit ξεκίνησε από έναν χρήστη, ο οποίος ζήτησε απ'όσους έχουν δουλέψει σε αεροπορικές εταιρείες να αποκαλύψουν τα μυστικά που κανένας επιβάτης δεν είχε ιδέα πως συμβαίνουν.

Όπως ήταν λογικό, μετά από λίγο οι χρήστες απάντησαν ανώνυμα, αποκαλύπτοντας τα πιο απίστευτα μυστικά των αεροπορικών εταιρειών.

Το πιο σοκαριστικό σχόλιο απ΄όλα είναι πως δεν είναι απίθανο μερικοί επιβάτες να ταξιδεύουν και στον ίδιο χώρο να υπάρχουν ανθρώπινα μέλη, τα οποία επρόκειτο να χρησιμοποιηθούν για μεταμοσχεύσεις.

Ένας άλλος χρήστης, αποκάλυψε ότι κάποτε εργάστηκε ως χειριστής αποσκευών και είχε βοηθήσει άλλους να στοιβάξουν πτώματα στο αεροπλάνο.

Μάλιστα, δεν είναι λίγοι όσοι έχουν αποτρέψει τους επιβάτες να βγάλουν τα παπούτσια τους στο αεροπλάνο, καθώς η μοκέτα είναι τόσο βρώμικη που μπορεί ακόμη να έχουν πέσει κι ούρα πάνω σ΄αυτά.

Από την άλλη, ένας χρήστης αποκάλυψε ότι κάποτε ένας ηλικιωμένος πιλότος έπασχε από άνοια με αποτέλεσμα να ξεχάσει ότι ταξίδευε στα μέσα της πτήσης.

Ένα άλλο απίστευτο μυστικό είναι ότι έχει τύχει πολλές φορές τα μέλη του πληρώματος και ο πιλότος να κοιμούνται κατά την διάρκεια της... πτήσης.

Επιπλέον, πολλές φορές μία πτήση καθυστερεί λόγω του ότι οι αεροσυνοδοί «δηλώνουν» ασθένεια, το οποίο όμως έχει προκληθεί μετά από hangover...

Tέλος, ένας άλλος χρήστης αποκάλυψε ότι στην αεροπορική εταιρία που δούλευε, πολλοί επιβάτες το «έπαιζαν» άρρωστοι με σκοπό να έχουν προτεραιότητα κατά την επιβίβαση.

Φωτογραφίες: Shutterstock

Δεν υπάρχουν σχόλια: