ΣΙΝΕ

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017

Πέντε χρόνια φυλακή στη Τζούλια Αλεξανδράτου για φοροδιαφυγή ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΗΤΟ ΡΟΖ DVD

Η πρώτη ερωτική ταινία της Τζούλιας Αλεξανδράτου με τον Γάλλο πορνοστάρ, Ίαν Σκοτ, έφερε την πρωταγωνίστρια απέναντι στις Αρχές και με σοβαρά θέματα ανοιχτά.

Η ταινία αρχικά είχε πλασαριστεί ως sex tape που διέρρευσε, ωστόσο το ΣΔΟΕ προχώρησε σε έλεγχο καλώντας την Τζούλια αλλά και την εταιρεία παραγωγής Sirina.

Από την μία η Τζούλια έλεγε πως επρόκειτο για προσωπικές στιγμές, ενώ ο Δημήτρης Σειρηνάκης είχε προσκομίσει το ιδιωτικό συμφωνητικό που είχε υπογράψει με την Αλεξανδράτου ύψους 150.000 ευρώ.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Espresso» εκδικάστηκε χθες στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων η υπόθεση, με την κατηγορούμενη να μην είναι παρούσα και να εκπροσωπείται από τον δικηγόρο της, ο οποίος τόνισε πως δεν υπήρξε πρόθεση φοροδιαφυγής.

Οι ελεγκτές του ΣΔΟΕ ωστόσο κατέθεσαν πως η Αλεξανδράτου είχε κάνει ψευδή υπεύθυνη δήλωση σχετικά με την αμοιβή της για το DVD και πως ο Δημήτρης Σειρηνάκης ήταν καθ΄όλα νόμιμος, ενώ και ο ιδιοκτήτης της Sirinα κατέθεσε ως μάρτυρας.

Η απόφαση του δικαστηρίου ήταν ποινή φυλάκισης πέντε ετών με αναστολή, με την Τζούλια να δηλώνει στην εφημερίδα ικανοποιημένη που τελείωσε όλο αυτή η περιπέτεια, κατηγορώντας πως έπεσε θύμα του Μένιου Φουρθιώτη.

Συγκεκριμένα το μοντέλο είπε για τον πρώην συνεργάτη της: «Εκείνος με έμπλεξε, με έβαλε τότε να πω ψέματα και να υπογράψω κιόλας! Εγώ δεν ήξερα καν τι υπέγραφα εκείνη τη στιγμή. Θα του κάνω μήνυση γι΄ αυτό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: