ΣΙΝΕ

Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017

Green Cola: Γερμανοί βουλευτές πίνουν στην… υγειά της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ Cola!

Ποιο ελληνικό προϊόν “κατέκτησε” ήδη Γερμανούς βουλευτές και είναι έτοιμο να…εισβάλλει στο Bundestag και να εντυπωσιάσει ακόμη και την ίδια την Άγκελα Μέρκελ;
Ποιο ελληνικό προϊόν είναι το πρώτο, μετά το Metaxa, που παράγεται στη Γερμανία με πρώτη ύλη που έρχεται από την Ελλάδα;

Χτυπώντας “στα ίσα” την πιο διάσημη πολυεθνική του κόσμου, η ελληνική Green Cola, ένα εξαιρετικά γευστικό προϊόν με υπέροχη γεύση, σχεδόν μηδενικές θερμίδες και φυσικά γλυκαντικά, έρχεται με συνέπεια και σχέδιο να ταρακουνήσει την αγορά των αναψυκτικών τύπου cola.

Αυτό, όμως, που πραγματικά εντυπωσιάζει, είναι η απίστευτα γρήγορη διείσδυση της Green Cola στη “δύσκολη” και ιδιαίτερα ανταγωνιστική αγορά της Γερμανίας, κάτι που συνέβη σε ελάχιστο χρονικό διάστημα.

Έτσι, ενώ οι ελληνικές εξαγωγές μειώνονται, η εταιρία παραγωγής αναψυκτικών της Green Cola δίνει το παράδειγμα ότι “κι όμως, μπορούμε”, όπως χαρακτηριστικά λέει ο βασικός μέτοχος και γενικός διευθυντής της εταιρίας, Λεωνίδας Στόικος.
H Green Cola στη Γερμανία

Η γερμανική εταιρία Green Cola Germany GmbH, με έδρα το Remseck κοντά στην Στουτγκάρδη, έχει πετύχει αυτό που για άλλες εταιρίες μοιάζει ακατόρθωτο: να διεισδύσει πολύ γρήγορα αλλά και να κατακτά με σταθερά βήματα τη γερμανική αγορά.

Είναι χαρακτηριστικό ότι αν και ιδρύθηκε στη Γερμανία μόλις τον Μάρτιο του 2015 (στην αρχή με τη βοήθεια της εταιρίας Greekys που προωθεί καινοτόμα προϊόντα στις γερμανόφωνες χώρες), σήμερα, σχεδόν ενάμιση χρόνο μετά, η Green Cola Germany GmbH έχει ήδη καταφέρει να:
Βρίσκεται σε περισσότερα από 500 σημεία πώλησης στη Γερμανία
Βρίσκει ένθερμους… οπαδούς και υποστηρικτές, αφού στα σημεία πώλησης στα οποία διατίθεται, γίνεται γρήγορα το δεύτερο σε πωλήσεις προϊόν τύπου cola
Πωλείται ακόμη και στα εστιατόρια της Mercedes Benz στην περιοχή της Στουτγκάρδης
Είναι το αποκλειστικό ποτό τύπου Cola στην Ελληνογερμανική συνέλευση που συνεδριάζει στην Ελλάδα, στο Γερμανικό προξενείο της Θεσσαλονίκης, ενώ σε λίγο καιρό θα πίνεται και στη Γερμανική πρεσβεία στην Αθήνα
Τον Μάρτιο θα παρουσιαστεί και στο Bundestag, με τη φιλοδοξία να τη δοκιμάσει και η ίδια η Μέρκελ!
Η παρουσίαση του ίδιου του προϊόντος πραγματικά εντυπωσιάζει, καθώς το ξύλινο ράφι όπου τοποθετείται η Green Cola είναι από ανακυκλωμένο ξύλο. Η παρουσίαση αυτή κάνει το προϊόν μοναδικό στα σούπερ μάρκετ REWE, EDEKA και V-Markt.

Αγοράστε την Green Cola στη Γερμανία και ONLINE με ένα κλικ στο www.greencolagermany.de
“Ξεκόλλα και διάλεξε ελληνικά”!

Και πραγματικά, μόνο υπερηφάνεια μπορούμε να αισθανόμαστε ως Έλληνες που ζούμε στη Γερμανία, όταν βλέπουμε στο σούπερ μάρκετ της γειτονιάς μας να φιγουράρει ένα ελληνικό προϊόν, που εμφιαλώνεται σε τρία εργοστάσια στη Γερμανία (σύντομα προστίθεται και δύο ακόμη, ένα στη βόρεια Γερμανία και ένα άλλο στη Βεστφαλία), με την πρώτη ύλη, όμως, να έρχεται από την Ελλάδα και συγκεκριμένα από την Λεπτή Ορεστιάδας Έβρου!

Ας ξεκολλήσουμε λοιπόν και ας διαλέξουμε αυτό το ελληνικό προϊόν τύπου cola, ζητώντας το όχι μόνο στα σούπερ μάρκετ της Γερμανίας, αλλά και σε Gastro σημεία.

Άλλωστε, το προϊόν δεν είναι μόνο ελληνικό, είναι και ποιοτικό. Έχει σχεδόν μηδενικές θερμίδες, δεν περιέχει ζάχαρη αλλά μόνο φυσικές γλυκαντικές ύλες όπως η στέβια και η γεύση του είναι απαράμιλλη!

Οι άνθρωποι πίσω από την επιτυχία

Βέβαια, τίποτα από όλα αυτά δεν θα ήταν εφικτό, αν οι άνθρωποι που βρίσκονται στο “τιμόνι” του όλου εγχειρήματος δεν είχαν όραμα και σχέδιο.

Βασικός μέτοχος και γενικός διευθυντής της εταιρίας, ο μόλις 32 χρονών Λεωνίδας Στόικος (με καταγωγή από το Άγιο Πνεύμα Σερρών) είναι δεύτερης γενιάς Έλληνας της Γερμανίας. Γεννήθηκε στο Ludwigsburg και μεγάλωσε στο Remseck από Έλληνες μετανάστες που ήρθαν στη Γερμανία τη δεκαετία του ’60. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι είναι ο Έλληνας που είναι σε θέση να γνωρίζει τη γερμανική νοοτροπία, αλλά και τη γερμανική αγορά, κάτι που έχει ήδη αποδειχθεί ότι είναι εξαιρετικά πολύτιμο…

Όλη η ομάδα εργάζεται και συνεργάζεται υπό τον συντονισμό του ίδιου του Λεωνίδα Στόικου και του Διευθύνοντος Συμβούλου, Δημήτριου Γουλινάκη. Στην ομάδα προστέθηκε πρόσφατα και ο Οικονομικός Διευθυντής (πρώην στέλεχος της ALDI – SÜD), Ευάγγελος Χατζηγεωργακίδης.
Είναι, επίσης, αξιοσημείωτη και η συνεργασία που έχει επιτευχθεί από το 2015 στο κομμάτι του γυάλινου μπουκαλιού στον τομέα της Γαστρονομίας, με τον Απόστολο Κελεμίδη, έναν από τους TOP 50 Getränkehändler όλης της Γερμανίας, να παίζει ενεργό ρόλο στην ανάπτυξη του τομέα αυτού.


“Είμαι υπερήφανος γιατί είναι η πρώτη φορά, μετά το Metaxa, που ελληνικό προϊόν παράγεται στη Γερμανία με πρώτη ύλη που έρχεται από την Ελλάδα. Απαιτείται, όμως, πολύ σκληρή δουλειά, μεθοδικότητα, προσαρμογή, υπομονή και φυσικά πνεύμα συνεργασίας για να έρθει η επιτυχία. Όμως, μπορούμε. Κι αυτό ακριβώς αποδεικνύει το παράδειγμα της εξάπλωσης της Green Cola στη Γερμανία”, λέει με αισιοδοξία ο ίδιος ο κ. Στόικος.

Όσο για τα μελλοντικά σχέδια; Το πλάνο ενεργειών της Green Cola Germany GmbH είναι πενταετές, αλλά αυτό που μπορούμε να αποκαλύψουμε είναι ότι το 2017, που έρχεται σε λίγες μέρες, θα είναι το έτος κατά το οποίο θα λανσαριστούν στη γερμανική αγορά και τα υπόλοιπα προϊόντα της Green Cola.
Αγοράστε την Green Cola στη Γερμανία και ONLINE με ένα κλικ στο www.greencolagermany.de

Ξεκόλλα, λοιπόν, και διάλεξε ελληνικά!


Δεν υπάρχουν σχόλια: