ΣΙΝΕ

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017

Έκανε SΕX με το Αγόρι της όταν ένιωσε ένα Φριχτό Πόνο στην Κοιλιά. Οι Γιατροί που την εξέτασαν, Πάγωσαν με αυτό που Αντίκρισαν!

Μια γυναίκα ανακάλυψε έναν όγκο «που είχε εξωγήινο σχήμα» κατά τη διάρκεια επίσκεψης ρουτίνας σε γυναικολόγο, που της έσωσε τη ζωή.

Η Ellie Taylor-Davis κάτοικος Αγγλίας, ένιωσε μια δυσαρέσκεια όταν ένιωσε μια μάζα να κινείται στην κάτω κοιλιακή χώρα κατά τη διάρκεια εpωτικής συνεύρεσης με τον σύντροφό της.

«Ένιωσα κάτι μέσα μου να κινείται και το θεώρησα πολύ παράξενο,» θυμάται η Taylor-Davis recalled.

Παρατήρησε παρόμοια συμπτώματα και όταν πήγαινε τουαλέτα, και αναζήτησε λύσεις στο Διαδίκτυο, πιστεύοντας ότι έχει δυσκοιλιότητα.

Ένα μήνα αργότερα, μια επίσκεψη ρουτίνας σε γυναικολόγο αποκάλυψε κάτι συνταρακτικό, που θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή της.

«Η γυναικολόγος παρατήρησε μια μάζα και μου ζήτησε να κάνω τεστ εγκυμοσύνης. Όταν βγήκε αρνητικό, με έστειλε για αξονική και είχα ανησυχήσει πολύ.»

Η αξονική αποκάλυψε έναν καρκινικό όγκο στις ωοθήκες και το έντερο, που είχε μήκος 16 εκατοστά, που πίεζε τα εσωτερικά της όργανα.

«Είχα σοκαριστεί από το μέγεθος. Είμαι μικρόσωμη και είχα έναν όγκο στο μέγεθος ενός εμβρύου μέσα μου. Ήταν σοκαριστικό.»

«Αν δε πήγαινα στο γυναικολόγο, ο όγκος θα μπορούσε να κάνει μετάσταση και να εξαπλωθεί. Ήξερα ότι κάτι δε πήγαινε καλά και το ένστικτό μου με επιβεβαίωσε.»

Ο καρκίνος αφαιρέθηκε πριν εξαπλωθεί στους λεμφαδένες και έτσι δε χρειάστηκε να υποβληθεί σε χημειοθεραπεία ή σε θεραπεία με ακτινοβολία.

«Νιώθω ευγνωμοσύνη που ο καρκίνος υποχώρησε και μπορώ πλέον να ζήσω μια φυσιολογική ζωή,» δήλωσε η Ellie.

Credit: Opposingviews
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: