ΣΙΝΕ

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017

ΧΙΟΝΙΑΣ 12-16 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ - video

Χιονιάς σε συνδυασμό με δριμύ ψύχος, θα μας απασχολήσουν την επόμενη εβδομάδα μεταξύ 12-16 Φεβρουαρίου, γεγονός που μας δείχνει πως...
φαίνεται να έχουμε Τσικνοπέμπτη με κρύο καιρό.

Ψυχρές αέριες μάζες από την Ρωσία, θα καταφέρουν να κατέλθουν ως και την Ελλάδα, την Τουρκία και τα Βαλκάνια γενικότερα ενώ και γνωστοί Έλληνες μετεωρολόγοι αναφέρουν πως μετά το Σαββατοκύριακο θα αρχίσει να πέφτει αισθητά η θερμοκρασία από βορρά προς νότο.
Όσον αφορά τα χιόνια, αυτά θα είναι όπως όλα δείχνουν, πυκνά σε ορεινά και ημιορεινά τμήματα αρχικά της βόρειας χώρας και μετέπειτα και τις κεντρική χώρας. Μάλιστα μεταξύ 13-15 Φεβρουαρίου, τα χιόνια θα κατέβουν πιθανότατα και σε μηδενικά υψόμετρα της βόρειας και κεντρικής Ελλάδας, ενώ Αθήνα και Θεσσαλονίκη φαίνεται να βλέπουν για πολλοστή φορά φέτος χιονοπτώσεις.

Το αν το στρώσει ή όχι και που θα συμβεί αυτό, θα φανεί τις επόμενες ημέρες μέσα από νεότερα προγνωστικά στοιχεία που θα τα αναλύσουμε εδώ στο Greek-Weather.Org


Πάντως η όλη καιρική κατάσταση φαίνεται να διαρκεί ως και τις 16 περίπου Φεβρουαρίου με ερωτηματικό να αποτελεί η πορεία του καιρού από εκεί και μετά ως και τα τέλη του μήνα και τις αρχές του Μάρτη.


Δείτε όσα είπε η Χριστίνα Σούζη για τον καιρό που θα επικρατήσει στη χώρα μέχρι και την Κυριακή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: