ΣΙΝΕ

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017

Συγκλονίζει η αδελφή της 33χρονης που χάθηκε τόσο άδικα μαζί με το γιο της: "Καλό παράδεισο αγάπες μου"

Θρήνος στην Πτολεμαϊδα για την 33χρονη Αποστολία και τον τρίχρονο γιο της που έχασαν τη ζωή τους στο τραγικό τροχαίο στην εθνική Αθηνών-Λαμίας...

Ο σύζυγος και πατέρας Υπάτιος είναι σε κατάσταση σοκ. Γεννημένη στην Πτολεμαΐδα, μετά το 3ο Λύκειο σπούδασε στο ΕΠΑΛ της πόλης, ενώ μέχρι πρόσφατα εργαζόταν στην εταιρεία FANTASIA που αναλάμβανε τους στολισμούς σε γάμους και βαφτίσεις.

Η κηδεία μητέρας και παιδιού θα γίνει αύριο χωρίς ωστόσο να έχει διευκρινιστεί το μέρος, αφού ο πατέρας κατάγεται από το Αντίγονο Φλωρίνης ενώ η 33χρονη από την Πτολεμαΐδα.

Συγκλονίζει το μήνυμα της αδελφής της Αποστολίας:
Με ανάρτησή της στο Facebook η αδερφή της 33χρονης μητέρας αποχαιρετά την άτυχη Αποστολία και τον τρίχρονο ανιψιό της. Το μήνυμά της δεν συγκινεί απλά: «Δεν μπορώ ακόμη να το πιστέψω... ακόμη σας περιμένω. σκοτώθηκα μαζί με εσάς. αδερφούλα μου έλα και πάρε μου όλα τα ρούχα. Αλέν Ντελόν μου η Μπριζί του σε περιμένει αγγελούδι μου. Ο Θεός σας ήθελε μαζί του. Καλό παράδεισο αγάπες μου...».

Πηγή
Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς το μέγεθος της τραγωδίας από το φρικτό τροχαίο στην εθνική οδό Αθηνών Λαμίας...
Η μοίρα έπαιξε τραγικό παιχνίδι στην οικογένεια του άνδρα που αποφάσισε να κάνει μία στάση στο πάρκινγκ της εθνικής οδού. Ελάχιστες στιγμές αφού είχε κατέβει από το αυτοκίνητό του ένα Honda Civic, όλη του η ζωή άλλαξε.



Το οικογενειακό ταξίδι κατέληξε σε τραγωδία

Η 33χρονη σύζυγός του από την Πτολεμαΐδα και ο τριών ετών γιος τους που τον περίμεναν μέσα στο αυτοκίνητο βρήκαν ακαριαίο θάνατο μετά από τη σφοδρότατη σύγκρουση με την Porsche.

Ο άνδρας αμέσως μετά τη σύγκρουση των δύο ΙΧ πετάχτηκε έντρομος από την τουαλέτα και σε κατάσταση σοκ προσπαθεί να προσεγγίσει το σημείο που είχε παρκάρει το όχημά του. Αντ΄ αυτού αντίκρισε εικόνες φρίκης και συντρίμμια. Ο ίδιος αδυνατώντας να πιστέψει αυτό που είχε συμβεί και όπως φαίνεται στο βίντεο, πιάνει με απόγνωση το κεφάλι του.

post-feature-imageΗ τραγική ειρωνεία που σοκάρει: Τι είχε ποστάρει ο πατέρας στο facebook πριν σκοτωθούν η γυναίκα και το παιδί του;
Είναι από αυτά τα τραγικά και συνάμα συγκλονιστικά παιχνίδια που παίζει η ζωή και η μοίρα κάθε ανθρώπου ξεχωριστά. Και η μοίρα για την Αποστολία και τον γιο της Παύλο είχε γραφτεί με κοινό παρανομαστή τον θάνατο.

Ο σύζυγός της, Υπάτιος, ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει πως ο θάνατος ήρθε με τη μορφή ενός σπορ γρήγορου αυτοκινήτου, από αυτά που και εκείνος θαυμάζει και θα ήθελε να έχει. Άλλωστε η λατρεία του για αυτού του είδους τα αυτοκίνητα φαίνεται και από τη σελίδα του στο Facebook όπου έχει ανεβάσει αρκετές φωτογραφίες τέτοιων οχημάτων, όπως και μια Πόρσε από την οποία έμελλε να χάσει τα αγαπημένα του πρόσωπα!

Δείτε την φωτογραφία που είχε ποστάρει πριν λίγες μέρες:

Δεν υπάρχουν σχόλια: