ΣΙΝΕ

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017

Στις φλόγες η ολοκαίνουρια όπερα του Κουβέιτ!

Στις φλόγες τυλίχθηκε τη Δευτέρα η ολοκαίνουρια εντυπωσιακή όπερα του Κουβέιτ τρεις, μόλις, μήνες από την παράδοσή της στο κοινό

Πυρκαγιά στην όπερα του Κουβέιτ- Μεγάλη η καταστροφή στην οροφή του κτηρίου

Στις φλόγες τυλίχθηκε η ολοκαίνουρια εντυπωσιακή όπερα του Κουβέιτ τρεις, μόλις, μήνες μετά την παράδοσή της στο κοινό.
Η όπερα πρόκειται για φουτουριστικό κτήριο εκπληκτικής αρχιτεκτονικής αισθητικής από τιτάνιο, η κατασκευή της οποίας κόστισε 770 εκατομμύρια δολάρια. Οι εργασίες βρίσκονταν σε πολύ προχωρημένο στάδιο και τους αμέσως επόμενους μήνες επρόκειτο να είναι ανοιχτή στο κοινό.

Πυρκαγιά στο Πολιτισμικό Κέντρο του Κουβέιτ
Πυρκαγιά σημειώθηκε τη Δευτέρα στο Πολιτισμικό Κέντρο στο οποίο ανήκει και η όπερα του Κουβέιτ. Η πυρκαγιά ξέσπασε την ώρα που λάμβαναν χώρα εργασίες στην οροφή του κτηρίου της όπερας.

Με το που ξέσπασε η πυρκαγιά, το κτήριο τυλίχθηκε κατευθείαν σε φλόγες, ενώ παράλληλα ένα πυκνό και κατάμαυρο σύννεφο καπνού σκέπασε όλο το συγκρότημα του Πολιτισμικού Κέντρου Sheikh Jaber Al Ahmad.

Τέλος καλό…όλα καλά!
Ειδικές δυνάμεις της Πυροσβεστικής κατέφθασαν άμεσα στο σημείο που ξέσπασε η πυρκαγιά και κατόρθωσαν, κατόπιν επίμονης και επίπονης προσπάθειας, να θέσουν υπό έλεγχο και, τελικά, να σβήσουν τη φωτιά.Ειδικές δυνάμεις της Πυροσβεστικής κατέφθασαν άμεσα στο σημείο που ξέσπασε η πυρκαγιά και κατόρθωσαν, κατόπιν επίμονης και επίπονης προσπάθειας, να θέσουν υπό έλεγχο και, τελικά, να σβήσουν τη φωτιά.

Ευτυχώς, δεν υπήρξαν τραυματίες από την πυρκαγιά. Η οροφή της όπερας, βέβαια, έχει υποστεί μεγάλη καταστροφή.Δεν υπήρξαν τραυματίες από την πυρκαγιά. Η οροφή της όπερας, βέβαια, έχει υποστεί μεγάλη καταστροφή.

Κανονικά όλες οι εκδηλώσεις
Η διοίκηση του Πολιτισμικού Κέντρου διαβεβαιώνει ότι όλες οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις, δραστηριότητες και events θα διεξαχθούν κανονικότατα χωρίς αναβολές ή τροποποιήσεις. Μάλιστα, το Κέντρο πρόκειται να φιλοξενήσει από την ερχόμενη Πέμπτη το πολύ γνωστό και επιτυχημένο μιούζικαλ Cats.Το Πολιτισμικό Κέντρο πρόκειται να φιλοξενήσει από την ερχόμενη Πέμπτη το πολύ γνωστό και επιτυχημένο μιούζικαλ Cats.

Δεν υπάρχουν σχόλια: