ΣΙΝΕ

Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017

Εφοπλιστής έσπασε στο ξύλο πασίγνωστη Ελληνίδα μοντέλο-παρουσιάστρια, σε κανάλι εθνικής εμβέλειας!

Δεν ξέρω το τελευταίο καιρό έχει τρελαθεί ο κόσμος! 
Την είδηση στο...
 youweekly.gr μου την μετέφερε φίλος καλός αστυνομικός συντάκτης, με χρόνια προϋπηρεσίας στο συγκεκριμένο ρεπορτάζ. 

Λοιπόν στο ζουμί…
Το περιστατικό συνέβη την περασμένη Παρασκευή έξω από γνωστό κέντρο διασκέδασης που τραγουδάει το αγαπημένο αγόρι (40 φεύγα πια) των κοριτσιών και η σταρ λαϊκή τραγουδίστρια με ρίζες «τσιγγάνικες»!!! Το ζευγάρι, ο εφοπλιστής και η μοντελο-παρουσιάστρια, διασκέδαζε με μεγάλη παρέα σε κεντρικό τραπέζι και εκεί που όλα πήγαιναν καλά και το κέφι χτύπαγε κόκκινο στο μπουζουκοκλάμπ, κάνει την εμφάνιση του ο προηγούμενος φίλος της λεγάμενης, ποδοσφαιριστής, καλός στην άμυνα, από ότι μου λένε…

Έλα όμως που την συγκεκριμένη είχε διάθεση και τάση για φουλ επίθεση!!! Μην σας τα πολυλέω, με μια αρχοντική κίνηση στέλνει στην κοπελιά 20 καλάθια με λουλούδια. Ε ρε γλέντια! Εκεί ξεκίνησε ο χαμός… Ο εφοπλιστής, που είναι γνωστός ζωχάδας (με τα λεφτά του μπαμπά μου, κάνω ότι γουστάρω), πιάνει από τον αγκώνα την παρουσιάστρια και την σηκώνει από το τραπέζι με το ζόρι. Φυσικά το ζευγάρι γίνεται θέμα και θέαμα καθώς ακούστηκε από τα χειλάκια της πεντάμορφης το «Μα τι κομπλεξικός μα@@@ είσαι…»
Μανούλα μου τι το ήθελες…έξαλλος ο εφοπλιστής την πετάει στην καρέκλα και φεύγει! Η παρουσιάστρια, που καταλαβαίνει την γκάφα (θα χάσει τον χορηγό) το σκέφτεται για 1 λεπτό, ανάβει τσιγάρο με τρέμουλο στο χέρι και…σηκώνεται ξαφνικά και με βήμα γοργό τρέχει στην έξοδο. Πετυχαίνει τον εφοπλιστή την στιγμή που ο σεκιουριτάς του φέρνει το αυτοκίνητο!!! Δεν ξέρω τι του λέει, δεν έμαθα, αλλά σαν επαγγελματίας μποξέρ, ο εφοπλιστής, της τραβάει μια μπουνιά στο πρόσωπο και πριν καταλάβει η παρουσιάστρια – μοντέλα τι συμβαίνει, της τραβάει μια δεύτερη μπουνιά. Η κοπέλα κλονίζεται και οι παρκαδόροι παγώνουν… Ο εφοπλιστής ψύχραιμος της τραβάει τα μαλλιά και την φτύνει στο πρόσωπο ψιθυρίζοντας της κάτι «γαλλικά» (το γαϊδούρι, λέω εγώ από γυναικεία αλληλεγγύη). Η κοπέλα σε σοκ σωριάζεται στον δρόμο και την μαζεύουν οι παρκαδόροι.

Φυσικά η κοπέλα την ίδια μέρα πήγε και κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά την οποία συνόδεψε με ιατροδικαστική έκθεση και μάρτυρες! Ένα ακόμη αποκλειστικό ρεπορτάζ από το youweekly.gr και το blog μου! Η συνέχεια θα δοθεί στις δικαστικές αίθουσες!

Youweekly.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: