ΣΙΝΕ

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017

Παντρεμένος αποπλανήθηκε από μια νεαρή γυναίκα, όταν ξύπνησε το επόμενο πρωί του έλειπε κάτι πολύ σημαντικό από το σώμα του

Ένας γνωστός ηθοποιός της τηλεόρασης ξύπνησε στο κρεβάτι του και ανακάλυψε ότι...
κάποιος του είχε αφαιρέσει τους όρχεις του.

Ο Dmitry Nikolaev, 30 ετών, κατέθεσε πως είχε πιει ένα ποτό με μια ξανθιά γυναίκα μετά από μια θεατρική παράσταση. Η γυναίκα άρχισε να φλερτάρει μαζί του και τον κάλεσε στη σάουνα. Εκείνος αν και παντρεμένος, αποφάσισε να την ακολουθήσει.

“Φιλήθηκαν και ήπιαν λίγη παραπάνω μπύρα. Μετά από αυτό ο ηθοποιός δεν θυμάται τίποτα. Ξύπνησε το επόμενο πρωί σε μια στάση λεωφορείου νιώθοντας οξύ πόνο στο σημείο των όρχεων.” δηλώνει ένας αστυνομικός.

Ο άντρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί τον ενημέρωσαν ότι οι όρχεις του είχαν αφαιρεθεί σαν “από κάποιον που ξέρει από χειρουργική”. Ο Nikolaev, που δουλεύει σαν παιδικός animator, δεν είπε για το συμβάν στη γυναίκα του αρχικά, γιατί ένιωθε απίστευτα ντροπιασμένος.

Η αστυνομία πιστεύει ότι επειδή οι όρχεις του άντρα αφαιρέθηκαν με τόση ακρίβεια, πρέπει η γυναίκα να είχε ρίξει κάποιο υπνωτικό στη μπύρα του. Συνδέουν το συμβάν με την παράνομη διακίνηση ανθρώπινων οργάνων.


Δεν υπάρχουν σχόλια: